golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Sadece derz değil fayans kararmışVallahi görmedimtavaya baktım direk belki derzin rengi öyledir deme öyle benimkiler de gri mesela
Nego bayramdan sonra sayfa da çok şeyler deneyecekNegoya diyim bayramdan sonra benim üstümde bişeyler denesin
Cigara dumanında boguluyordum
Bişeyler oldu banaNego bayramdan sonra sayfa da çok şeyler deneyecek
Az kaldı pufff olacaklarBak yaa gidirim gelirim yoklar
Olsun olsunBişeyler oldu bana
Nasıl alışmışım dikey süpürgeyeOlsun olsun
Ramazandan sonra göstericem narin vücudu sanaNasıl alışmışım dikey süpürgeyediger süpürge hantal geliyor yoruyor narin ficudumu
Amin. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah. Emekliyor, özgürlüğünü ilan etti özellikle son haftalarda.Maşallah Allah bağışlasın emekliyor mu peki? ☺ Ben düzenli olmaya çalışıyorum ama bazen hep birşeyler yarım kalıyor yada ekstra işler çıkıyor.Şimdi en hareketlenecek zamanları tam oturması için 3 yaş bence.Gerisi daha rahat oluyor takı okul dönemine girene kadar.:)
Bugün ben de halıyı dört defa yıkadım. Makina da yağlı yağlı oldu, iyice bulaştı her yere. Bir de onu temizlemeye çalıştım. Halı yıkama fabrikası ile görüşeceğim yarın, olmazsa ben de atacağım mecburen.Bazen öyle birseylrr üst üste geliyor üzme kendini canim.
Oğlum da Bi ara 5 litrelik yağ dokmustu yetiştim tam dökülmedi hepsi ama hali çöp oldu.
Defalarca 90 derece de bile yıkadım ince bi haliydi ne yazık ki geçmedi kokuyordu en son kaldirdim
Ben demiyordum
Neyi sevmiyorum biliyonNiye yav bdv öcü mü
Gözünüz bir yaban geçisi görsünKız da üye olabülürrr
Valla en son cıyyak cıyyak bağırıp yatırdım ama uykum falan kaçtıYımışak yüzlü müsün sen?
Hiç hatırlamıyorumKız bi o değil ki baya yazmışsın siteye üye olduğun gibi ayağının tozuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?