Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi akşamlar. Konuyu dağıtmamak adına mesajları alıntılayayım dedim. Anka desteğin için teşekkürler. Kızına geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyidir, ağrısı, sızısı yoktur.
Amin. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah. Emekliyor, özgürlüğünü ilan etti özellikle son haftalarda. Evi dolaşıyor, çekmeceleri boşaltıyor, her şeyi yere atıyor. Bu arada tehlikeli işler de yapıyor. Sürekli gözümün önünde tutmaya çalışıyorum neredeyse hiçbir iş yapamıyorum. :))
Bugün ben de halıyı dört defa yıkadım. Makina da yağlı yağlı oldu, iyice bulaştı her yere. Bir de onu temizlemeye çalıştım. Halı yıkama fabrikası ile görüşeceğim yarın, olmazsa ben de atacağım mecburen.

Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım.
Bulaşık makinasını çalıştırdım, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfak halısını dört defa yıkadım makinada,
Çamaşır makinasını zeytinyağından arındırmak için iki defa boş çalıştırdım,
Temizlik bezleri yıkandı,
Kışlık ev terlikleri yıkandı,
Beyazlar yıkandı,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım. Tezgahta kuruyan tabakları kaldırdım,
Banyoyu sildim, temiz paspas serdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim,
Yemekten sonra mutfağı topladım.
Ocağı sildim,
Salonu ve kızımın odasını topladım.

Anka Ben leğenle mısır patlatıyorum Efser kendi kontes olduğu için amaan kokuyo diyodu
Ben demiyordum eşim kokusunu sevmiyor almaya kalkışsam hep bahane buluyordu bu kış eşimden gizli gizli bir kaç kez küçük kızla yaptım bir kere mikro dalgada yaptım olmadı
Ben noddlenin kokusunu sevmiyorum bir tek ona katlanamıyorum

Kadir gecesinden dolayı sabaha karşı uyuduğum için öğlen 1 de uyandım oyüzden pek verimlil bir gün olmadı. 1 makine çamaşır yıkayıp serdim.
1 makine bulaşık yıkandı, henüz yerleştiremedim.
Öğlen robot süpürgenin haritalandırma işlemini yapmaya çalıştım ama tam yapamadım. Evin yarısını süpürdü. Kalan yarısı yarına büyük ev ferah olsa da temizliği çok zor...
Yarın detaylı bir silme süpürme işlemi yapacağım inşallah

Kız bi o değil ki baya yazmışsın siteye üye olduğun gibi ayağının tozuyla
Hiç hatırlamıyorum
Mehter marşıyla giriş yapıp izmir marşıyla ugurlamışım milleti
Hatırladığım karatay diyeti araştıdığım dönem burayı keşifetmem,birde üye olmaya kalkınca bir sürü engele takılmam öncelikle siteye isim beğendiremedim sonra işaretlenecek kutuları bulamadım sonra o yılbaşı gecesi beni sohbete çağırıp nazlanmışım birde 10 sene olmuş bunları hatırlıyorum ne zorluk yaşadıysam artık ilk günün heyacanı ile bodoslama Allah ne verdiyse yazmış cizmişim demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…