Geçmiş olsun canımAyy kızın dişi apse yapmıştı onu götürdük ne Rontgen çektirebildik ne muayene ettirebildik. İğne yazdılar zar zor hastanede bağrış çığrış onu vurdurduk geldik. Yorgunluktan dilim damağıma yapıştı
Sağlıklı güzel habeler bekliyoruz kuzumİyi akşamlar canlar, yarın ilk kontrole gideceğim çok stresliyim. Lütfen dua edin
İnşallah kontrolünüz güzel geçer. Miniğiniz sağlıkla gelişsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.İyi akşamlar canlar, yarın ilk kontrole gideceğim çok stresliyim. Lütfen dua edin
Off ya ben de bakıyorum son 10 yılım diyet yapmakla geçmiş o zamanlar 50-60 kiloymuşum şimdi 80. Diyet yapmasam kaç olacaktım acabaHiç hatırlamıyorum
Mehter marşıyla giriş yapıp izmir marşıyla ugurlamışım milleti
Hatırladığım karatay diyeti araştıdığım dönem burayı keşifetmem,birde üye olmaya kalkınca bir sürü engele takılmam öncelikle siteye isim beğendiremedimsonra işaretlenecek kutuları bulamadım sonra o yılbaşı gecesi beni sohbete çağırıp nazlanmışım birde 10 sene olmuş bunları hatırlıyorum ne zorluk yaşadıysam artık ilk günün heyacanı ile bodoslama Allah ne verdiyse yazmış cizmişim demek
Geçmiş olsun canım, çok sızlar şimdi o bölgeBu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştueczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim
Çoğunluk diyet topikleri mekanımdıOff ya ben de bakıyorum son 10 yılım diyet yapmakla geçmiş o zamanlar 50-60 kiloymuşum şimdi 80. Diyet yapmasam kaç olacaktım acabaneyse yeni formül buldum inşallah bayramdan sonra noktayı koyuyorum bu işe
2 derece olduğu için sinirler ölmüş yigenim öyle dedi şuan bir şey hissetmiyorum ama bu su yastığını bir kaç gün iyi korumam gerekir patlarsa üst derim soyulduğu ve hava aldığı için çok acı yapacakGeçmiş olsun canım, çok sızlar şimdi o bölge
Yaaa çok dikkat et, hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. Umarım biran önce iyileşirsin, bir doktora da görünseydin belki kısa sürede toparlayacak birşeyler verirdi.2 derece olduğu için sinirler ölmüş yigenim öyle dedi şuan bir şey hissetmiyorum ama bu su yastığını bir kaç gün iyi korumam gerekir patlarsa üst derim soyulduğu ve hava aldığı için çok acı yapacak
Ayyy çok geçmiş olsun efserimmmmBu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştueczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim
Geçmiş olsun efser.2 derece olduğu için sinirler ölmüş yigenim öyle dedi şuan bir şey hissetmiyorum ama bu su yastığını bir kaç gün iyi korumam gerekir patlarsa üst derim soyulduğu ve hava aldığı için çok acı yapacak
Güzel haberler al inşallahİyi akşamlar canlar, yarın ilk kontrole gideceğim çok stresliyim. Lütfen dua edin
Ayyy yanık mı çok geçmiş olsun2 derece olduğu için sinirler ölmüş yigenim öyle dedi şuan bir şey hissetmiyorum ama bu su yastığını bir kaç gün iyi korumam gerekir patlarsa üst derim soyulduğu ve hava aldığı için çok acı yapacak
Yanık konusunda teçerübem var kuzumYaaa çok dikkat et, hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. Umarım biran önce iyileşirsin, bir doktora da görünseydin belki kısa sürede toparlayacak birşeyler verirdi.
Sağol kuzummAyyy çok geçmiş olsun efserimmmm
Yaptım bir şeylerAyyy yanık mı çok geçmiş olsunatlamışım ben o mesajı
Umarım canını hiç acıtmadan kolayca geçer giderYanık konusunda teçerübem var kuzum
Yigenim dr ona sordum o da git dedi de gitsemde meç denen ilacı yapıp yollar eğer kendiliğinden patlarsa o zaman gider pasuman yaptırırım ağrım yok çok şükür sadece biraz korumam gerekir
Sağol kuzumGeçmiş olsun efser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?