Düzenli Evimiz & Hayatımız

Off ya ben de bakıyorum son 10 yılım diyet yapmakla geçmiş o zamanlar 50-60 kiloymuşum şimdi 80. Diyet yapmasam kaç olacaktım acaba neyse yeni formül buldum inşallah bayramdan sonra noktayı koyuyorum bu işe

Bu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştu eczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim

Geçmiş olsun canım, çok sızlar şimdi o bölge

Off ya ben de bakıyorum son 10 yılım diyet yapmakla geçmiş o zamanlar 50-60 kiloymuşum şimdi 80. Diyet yapmasam kaç olacaktım acaba neyse yeni formül buldum inşallah bayramdan sonra noktayı koyuyorum bu işe
Çoğunluk diyet topikleri mekanımdı
Editörlükte yaptım o dönemde girmediğim dükkan kalmamıştır
Bayram sonu bende artık bir yeme içme işne düzene sokmalıyım

Yaaa çok dikkat et, hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. Umarım biran önce iyileşirsin, bir doktora da görünseydin belki kısa sürede toparlayacak birşeyler verirdi.

Ayyy çok geçmiş olsun efserimmmm

Yaaa çok dikkat et, hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. Umarım biran önce iyileşirsin, bir doktora da görünseydin belki kısa sürede toparlayacak birşeyler verirdi.
Yanık konusunda teçerübem var kuzum
Yigenim dr ona sordum o da git dedi de gitsemde meç denen ilacı yapıp yollar eğer kendiliğinden patlarsa o zaman gider pasuman yaptırırım ağrım yok çok şükür sadece biraz korumam gerekir

Umarım canını hiç acıtmadan kolayca geçer gider tekrardan geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…