Valla ne yaptım şimdi notumu etkilemesin. Notlar açıklansın sonra yazacamYaptım valla eşim evdeydi geçen hafta sabah iş yapmayınca temizlik yapmamış gibi oluyor banyo lavabo tuvalet halletmistim zaten odaların hepsini de süpürdum sildim salonumun perdesini yikattim cam silemedim ama acayip rüzgar var yarın durursa rüzgar cam silcem şimdide yemek yapicam en sevmediğim iş ne yemek yapsam diye geçti ömrüm :) sen naptin dinlene bildin mi
Sorma ya çıldırdı resmenŞimdi onun gözünde ne kıymetlidir abiler
Önce yaptığın işleri yazBen kaç aldım gi
Şimdi o balyozu sakince yerine bırakElime diyorum balyoz alayım da şu banyo da ki küveti kırayım diyorum
Ben onu kirarsam da hatta su borusu patlatırsam mecbur yeni banyo yaptıracammm
Muzurluk peşindeyim
hastanedki op.dr yok rontgen falan cekmedi muayene etti sadeceİyi bir uzman gördü mü Ayşe. Doktor güven vermeli ya. Vermiyorsa başka doktor. Röntgen falan çekti mi
tesekkur ederim. ilac vermedim.hic isin garibi aksam da erken uyudu gece boyunca kalkmadi sabahta ayni sekildeKiyamam çok geçmiş olsunilaç kullanıyorsa eğer kullandığı ilacın biri uyku yapıyor olabilir mesela benim çocuklara aferin acayip uyku yapıyor. Gece falan uyuyamadıysa ağrıdan gündüzde çok uyuyor lar
atesi yoktu simdi cikmaya basladi patates cok sever verdim biraz yedi ondan napicami sasirdimYavrum ya hali yoktur ki ne severse sen teklif et yine ama ateşliyse zaten istemez yemek
Geçenlerde mutfağı temizlemistimÖnce yaptığın işleri yaz
Şimdi o balyozu sakince yerine bırak
Küçük bir yerde mı yaşıyorSun canım Eşin gelse bı üniversitesi hastanesi falan götürsen mümkün değil miatesi yoktu simdi cikmaya basladi patates cok sever verdim biraz yedi ondan napicami sasirdim
Nasıl tersi kızEvinizi süpürken halinin tersinden süpürün
Turbo başlığı ile farklı görün
Kız halilin yatimi var ya tersi düzü yaniNasıl tersi kız
Beli çok zorluyor öyle yaKız halilin yatimi var ya tersi düzü yani
Halimiz nasıl serili ise tersinden süpür
Evinizi süpürken halinin tersinden süpürün
Turbo başlığı ile farklı görün
Kız sen hamilesin tabi seni zorlar sana yasakBeli çok zorluyor öyle ya
yok ankaradayim canm evim de yakin sayilir hastanelere yarin da baska bir yere goturucem insallahKüçük bir yerde mı yaşıyorSun canım Eşin gelse bı üniversitesi hastanesi falan götürsen mümkün değil mi
Ankara da çok pis olmuş ya. Kalabalık kalabalık. Hiç insanın değeri yok.yok ankaradayim canm evim de yakin sayilir hastanelere yarin da baska bir yere goturucem insallah
aynen millet birbirinden habersiz ölsen kimsenin umrunda degil. hastaneleri saymiyorum dahi cok hazetmesem de 3 4 yildir özele gidiyoruzAnkara da çok pis olmuş ya. Kalabalık kalabalık. Hiç insanın değeri yok.
Valla ben küçük bir yerdeyim. Ankara'da rezil oldum. Buradaki doktorum keşke hiç Ankara'ya gitmeseydin diyor. Ankara'da iki doğum yaptım ikiside rezillik. Doğu'da bir doğum yaptım güle oynaya.aynen millet birbirinden habersiz ölsen kimsenin umrunda degil. hastaneleri saymiyorum dahi cok hazetmesem de 3 4 yildir özele gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?