Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canım doğru, vücut enerjisini mikroplarla, virüslerle savaşmaya harcıyor çünkü, yemek yede ona harcamak zorunda kalacak.
İçin rahat olsun, boğazım şişken sadece ilaç içebilmek için bir kaç yudum meyve suyu çorba içtim, iyileşmeye başladıkça iştahım düzeldi.

Canım en azından su içmesini sağla

insallah ya korktum boyle de olunca

Yapılan işler
Uyandım
tv izledim
sonra evi süpürdüm
Koltukların altından basladim silmeye(hergun yapıyorum ama macera olsun diye yine sildim)
Heryerin tozu alındı
Az kalan tüm deterjanları boca edipbanyo lavobo yıkandı.
saçlarımı yaptım montumu giydim
kapiya çıktım mahhalede gezdim, ordan
markete gittim
yeni yeni deterjanalr aldım eksik gıdaları aldım
iki poşete 77 TL verdim
eve geldim
posetlerin içindekileri yerleştirdim
paketli gıdaları cam kavanozlara boşalttım
tavugumu temizledim
yemeğini yaptım
mutfak dolapları yeni yağ sökücü ile silindi
makineye çamaşır attım
yeni yumuşatıcımı koydum mis gibim koksun evim
cikilatamı yedim
geldim zuhali izliom
kocami evden gönderdim işe,

Ben de zuhali izliyorum ya masadaki kurabiyelerden çekti canım hiç beceremem hem de hiç halim yok ama kurabiyeeeeeeee keşke kovam evde olsaydı alır gelirdi bana

Ben de zuhali izliyorum ya masadaki kurabiyelerden çekti canım hiç beceremem hem de hiç halim yok ama kurabiyeeeeeeee keşke kovam evde olsaydı alır gelirdi bana
Anammm kıyamam kız sana nerde oturuyorsun yapip getirem ben sana
Kurabiyeleri gerçi görmedim

Sadece ev süpürenildim oğlanın Arkadaşı geldi ders yapıyorlar ufaklık sevinçten çıldırıyor insan görmemiş yavrum
Ay yerim onu ya
Yine hamaratsın, puanın : 10
Tavuğun pedi var mıydı

Ataayemi zeynepyu beni uyuttun iş yaptın kesin.
Yaptım valla eşim evdeydi geçen hafta sabah iş yapmayınca temizlik yapmamış gibi oluyor banyo lavabo tuvalet halletmistim zaten odaların hepsini de süpürdum sildim salonumun perdesini yikattim cam silemedim ama acayip rüzgar var yarın durursa rüzgar cam silcem şimdide yemek yapicam en sevmediğim iş ne yemek yapsam diye geçti ömrüm :) sen naptin dinlene bildin mi

Kiyamam çok geçmiş olsun ilaç kullanıyorsa eğer kullandığı ilacın biri uyku yapıyor olabilir mesela benim çocuklara aferin acayip uyku yapıyor. Gece falan uyuyamadıysa ağrıdan gündüzde çok uyuyor lar

İyi bir uzman gördü mü Ayşe. Doktor güven vermeli ya. Vermiyorsa başka doktor. Röntgen falan çekti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…