Sevdiğimi söylüyorumdur
Kulağım çınlıyor efser beni anıyor kesin
Peki ben çocukların yatağını yastık yüzünü çarşafıni temizlenebilir miyim?Ben eşofman kazak nerde pamuklanma tiftiklenme olursa onu temizliyorum bununla.
Kullanmıyorum bilgim yokBu duzgun kazagi bile yoluyor berbar
Yaptığım işleri abartıcaksın cam mı sildim ohaa şoşardım nasılda sildin gökdelen camı gibi camları diye.Sevdiğimi söylüyorumdur
Hala goy goy yapıyorsun halaa
Kulağım çınlıyor efser beni anıyor kesin
Süpürgenin küçük ucunu takıp süpürebilirsinPeki ben çocukların yatağını yastık yüzünü çarşafıni temizlenebilir miyim?
Çünkü en çok orda akar oluşuyor.
Apartmanda silkeleme şansım yok bu tiy toplayicilarla işimi görüyorum.
Haftada bir de çarşaf yastık yüzü yıkıyorum .
Yok canım öyle değil tüy olmalı ki içinde minik bıçak var onları tutup çekiyor.Peki ben çocukların yatağını yastık yüzünü çarşafıni temizlenebilir miyim?
Çünkü en çok orda akar oluşuyor.
Apartmanda silkeleme şansım yok bu tiy toplayicilarla işimi görüyorum.
Haftada bir de çarşaf yastık yüzü yıkıyorum .
Halıyı nasıl alırYok canım öyle değil tüy olmalı ki içinde minik bıçak var onları tutup çekiyor.
Haftada bir anca zaten böyle etkilenen çocuk için
Hiç bir şey yapmadan oturmak mümkün değil bence ya en azından telefonla uğraşıyordur oBütün gün bir şey yapmadan oturanlar cidden sıkıntıdan nasıl patlamıyor hayretler içindeyim
Telefonla bile çok sıkıcı zatenHiç bir şey yapmadan oturmak mümkün değil bence ya en azından telefonla uğraşıyordur o
Bir şey olmazSalçalı makarna yaptım, salça üstü küf olmuştu attım ama yemekte hafif küf tadı vardı sanki. Bir şey olur muuuu
Gel öpüm canımm negoBir şey olmaz
Küflü peynir yiyoruz misalGel öpüm canımm nego
Yok kız halıyı almaz niye anlaşamadık senleHalıyı nasıl alır Eki Görüntüle 3060669
Mesela bunu.
Süpürge de işimi görüyor ama tüy toplayicinin yerini hiç bir süpürge tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?