Tabii canım burada hiç yazmamış gibi tamamen kendi özgün fikirlerinmiş gibiHaa bide seni hiç tanımıyomuş hiç esinlenmemiş gibi yaparım nego
Andırıyo biraz seniBurnunda göz var gibi
İnanmam dermişimKullanmıyorum
Cidden bunların hepsini kopyalamış mıSüre tutarak iş de yaparsın sen şimdi ordaBonus
Bende kopyalanmış sayılırımCidden bunların hepsini kopyalamış mıben 1 kere baktım o konuya bir daha bakmadım
Konu muuu konularCidden bunların hepsini kopyalamış mıben 1 kere baktım o konuya bir daha bakmadım
Tüy mü tiftik mi ben tiftiklenince bununla temizliyorum ama var ya hipnoz olur gibi öyle temizliyorumİnanmam dermişim
Benim cocuk toza akara alerjisi olduğu için mecbur kullanıyorum.
2 gün kullanmiyayim çocuk gece öksürük krizine giriyor.
Bundan bende de vardı küçük oğlan bozduTüy mü tiftik mi ben tiftiklenince bununla temizliyorum ama var ya hipnoz olur gibi öyle temizliyorum
Ben 1tanesini biliyorum o zamanKonu muuu konularo dediğin konu basit kalıyor
Bunu ilk defa görüyorum bakicam alışveriş aramasına bir gireyim benTüy mü tiftik mi ben tiftiklenince bununla temizliyorum ama var ya hipnoz olur gibi öyle temizliyorum
Aynen bundanBundan anladım ben
Eki Görüntüle 3060660
Ben buna asigimTüy mü tiftik mi ben tiftiklenince bununla temizliyorum ama var ya hipnoz olur gibi öyle temizliyorum
Onu çıkaran cennetlikBunu ilk defa görüyorum bakicam alışveriş aramasına bir gireyim ben
Aynen bundan
Bu duzgun kazagi bile yoluyor berbarBundan anladım ben
Eki Görüntüle 3060660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?