• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunlara ek olarak;
🔸Çorba yaptım,
🔸Dünden kalan mercimek yemeğini hatırladım. O yüzden kızıma ek yemek yapmadım. Onu yedi,
🔸Bulaşık makinasını boşalttım,
🔸Lavaboda bekleyenleri makinaya yerleştirdim,
🔸Beyaz havlular yıkandı,
🔸Klimanın filtresini temizleyip yıkadım,
🔸Yemekten sonra mutfağı topladım.

Akşamları yazıyordunuz yemekten sonra çay içtiğinizi. Hep özeniyordum canım da çok istiyordu çünkü kızım doğduğundan beri hiç çay keyfi yapamadım. Heves ettim uyuduktan sonra içmek için ama defalarca uyandı, yalan oldu çay faslı. 🤦🏼‍♀️
Hay maşallah beeee 😁😁❤️

Hay maşallah beeee 😁😁❤️
Jes emzirirken kullanılabilen bir vitaminine başladım. İlaca çok umut bağladım enerji verecek diye. 🙈 Plasebo etkisi yaşıyor olabilirim. Yakında fıss diye sönerim ben. Bünye alışkın değil çünkü böyle şeylere. 🤣 Kız da yüz defa uyandı, bir türlü uykuya dalamıyor. 15 er dakikalık partlarla uyuyorum. İnşallah uyumuştur artık.

Jes emzirirken kullanılabilen bir vitaminine başladım. İlaca çok umut bağladım enerji verecek diye. 🙈 Plasebo etkisi yaşıyor olabilirim. Yakında fıss diye sönerim ben. Bünye alışkın değil çünkü böyle şeylere. 🤣 Kız da yüz defa uyandı, bir türlü uykuya dalamıyor. 15 er dakikalık partlarla uyuyorum. İnşallah uyumuştur artık.
Vitamin dinc tutar oyle düşünme ama seninki psikolojik de olabilir. Sen inanmaya devam et bacim 😁 ben bu haline bayildimmm 🤣🤣

Back
X