Mutfak yerleştirmek çok oyalıyor önce orayı yerleştirin. Büyük eşyalar kolay oluyor.1 ay kadar hemen hemen ama yan siteye taşınacağımız için topladığımızı götüreceğiz ev teslim edildiğinde. O yüzden daha da zor sanki önce büyük eşyalar mı gitmeli yoksa mutfak ıvır zıvırları mı?
Evet böylelikle yemeği de annemlerde kayınvalidemlerde halledebiliriz, benim de işime gelirMutfak yerleştirmek çok oyalıyor önce orayı yerleştirin. Büyük eşyalar kolay oluyor.
Hayır kremsiz makyajsız orjinal hali. El iç dış. Kremsiz filtresizSen miiiyüz derken filtreli oluyor mu elin içi mi?
Mizaç canım. Özelden yazarım yarın inşallah. Bu gün kayınvalidemdeyim.Canım neye bakıyorsunuz, ortadan girdim biraz ama bakılacak bir şey varsa ben atayım ne gerekiyorsa
Oh iyi fikirEvet böylelikle yemeği de annemlerde kayınvalidemlerde halledebiliriz, benim de işime gelir
Olmassa gideyim 2 gündür bekliyorum geçsin diyeSinüzit canım o,çok ağrı yapar ilaç kullanman lazım yarın aile hekimine gir bir. Ben ne çektim bu sene burun akıntım alnımda ağrı çok fenaydı antibiyotik geçirdi. Yüz de de oluyor
Bu topiğin en ihtiyaç duyulanıHayırlı akşamlar kızlar nasılsınızeşim evde giremedim.
Nazar boncuğu gelmiş hayırlı olsun
Yok geçmez o ilerlemeden git senOlmassa gideyim 2 gündür bekliyorum geçsin diye
Fırsat bulursam yarın gideyim olmadı öbür gün giderimYok geçmez o ilerlemeden git sen
Bende hiçbir iş yapamadım canın bebek bakımı hariç onu ertelemek mümkün değil.Evet akşam bildirimi
Mutfak toplandi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Elde kalanlar yıkandı
Tezgah Ocak lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Çöpler attırıldı
İş basilari yıkaniyor asilcak
Çay demlendi
. Teneffus Zili
Nego
Çocuk bakımı en zor ve en çok iş zaten cnm daha ne olsun Allah kavuştursunBende hiçbir iş yapamadım canın bebek bakımı hariç onu ertelemek mümkün değil.Oğlanla birşeyler yedik.Babam aradı görüntülü konuştuk kız durmuyor bu gece son gecemiz inş.eşim hayırlısıyla yarın dönüyor.Bi yarım saate çocukları uyutursam çok iyi olur benim içinde.Namaz kılıp dizi izlemek istiyorum.☺
Çok şükür yuvarlanıyoruz işteNasılsıniz hanımlar
Uzun sürdüJES geldin mi
Evet gelmiştir diye düşünmüştümUzun sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?