DiyetiNeyi canım
Ay diyet yapıyordum dimiDiyeti
Mizac paylaşımları çok fazla var instagram da bu ara. Etkili oluyor mu cidden?Ay diyet yapıyordum dimiliste yapmaya çalışıyorum aslında canım. Mizaca göre beslenmeye çalışıyorum. Ama daha tam adapte olamadım unutup duruyorum.
İnsanın mizacını bilmesi bence çok önemli ama beslenmeyi yeni deneyeceğim inşallah bakalım.Mizac paylaşımları çok fazla var instagram da bu ara. Etkili oluyor mu cidden?
Bende başlıycam artık
Bilince ne oluyor peki ?İnsanın mizacını bilmesi bence çok önemli ama beslenmeyi yeni deneyeceğim inşallah bakalım.
Kendini daha iyi tanıyorsun eksilerini artılarını görüyorsun. Güçlü ve desteklenmesi gereken yönlerini öğreniyorsun. Ben mesela evlendikten sonra özellikle de kızımdan sonra çok içime kapanmıştım. Mizacımdan çok farklı davranmaya ve insanlardan uzaklaşmaya başlamıştım. Öz güvenim bitmişti resmen. Mizaç analizinden sonra yeniden kendime güvenim geldi. Yapabileceklerimi görmek beni cesaretlendirdi.Bilince ne oluyor peki ?
Analizden sonra nasıl davranman gerekteğini söylüyorlar yani, bende çok merak ediyorum aslında epey dikkatimi çekti.Kendini daha iyi tanıyorsun eksilerini artılarını görüyorsun. Güçlü ve desteklenmesi gereken yönlerini öğreniyorsun. Ben mesela evlendikten sonra özellikle de kızımdan sonra çok içime kapanmıştım. Mizacımdan çok farklı davranmaya ve insanlardan uzaklaşmaya başlamıştım. Öz güvenim bitmişti resmen. Mizaç analizinden sonra yeniden kendime güvenim geldi. Yapabileceklerimi görmek beni cesaretlendirdi.
El yüz resim at ben bakayım istersenAnalizden sonra nasıl davranman gerekteğini söylüyorlar yani, bende çok merak ediyorum aslında epey dikkatimi çekti.
Canım neye bakıyorsunuz, ortadan girdim biraz ama bakılacak bir şey varsa ben atayım ne gerekiyorsaEl yüz resim at ben bakayım istersenistersen bizim hocaya baktır. O daha iyi biliyor.
Ne kadar var taşınmayaHerkese iyi akşamlar kızlar.
Söylediğim gibi menemenli kahvaltı yapıldı
Ardından Erşan Kuneri’den 2 bölüm izlendi, biraz yatmalı bir gün olurken aklıma yakında taşınacağımızın gelmesi ile 3 koli kadar eşya kaldırılıp paketlendi
Çamaşırlar yıkanıp yerleştirildi, nevresim yıkandı fakat yenisi henüz geçirilemedi.
Sonra bi daralma gelince site içinde 40 dk kadar yürüyüş yapıldı, eve gelindi hayatta ilk defa mantar çorbası denendi, pazı yemeği, salata ve helva yapıldı.
Şimdi bahçeden erik toplamaya giden eşimi bekliyorum o sırada yayılmakla meşgulüm.
Şeytan diyor bir kaç kutu daha yap ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Sen miiiEl yüz resim at ben bakayım istersenistersen bizim hocaya baktır. O daha iyi biliyor.
1 ay kadar hemen hemen ama yan siteye taşınacağımız için topladığımızı götüreceğiz ev teslim edildiğinde. O yüzden daha da zor sanki önce büyük eşyalar mı gitmeli yoksa mutfak ıvır zıvırları mı?Ne kadar var taşınmaya
Sinüzit canım o,çok ağrı yapar ilaç kullanman lazım yarın aile hekimine gir bir. Ben ne çektim bu sene burun akıntım alnımda ağrı çok fenaydı antibiyotik geçirdi. Yüz de de oluyorKızlar birşey soracağım yüzümde elmacık kemiğimle hasas olan göz cevresinin arasında cilt çatlağı ağrısına benzer bir ağrı 2 gündür var hafif şiş dıştan kızarık böyle bir şey ilk defa başıma geliyor nemlendirici sürdüm bugün yok geçmedi dışta bir şey yok zaten içten bir ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?