• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ne yapacağım bilmiyorum bacim taksici bile o gece sabahlamisiz ooo ne uslu diyor. En iyisi bol bol dua etmek cok haklisin. Birde gercekten ben kötü gözlü enerjisi kötü insanlari anlayabiliyorum. Icime garip bir negatiflik oluyor o insanlari görünce. Ya bebegini senle kiyaslar ya bebegin goz onundedir diye bir hasetligi oluyor. Yemin ederim 28 senedir bir bebege boyle bakmadim. Bak anne oldum daha bir bebege ne yorum yaptim ne merak ettim ne de foto istedim milletten.
Var öyle benim çevremde de dediğin gün hastalanıyorum yemin ederim bak.😅 Resmen kaçmaya başladım kişiden.Ben kuzenimden, kardeş gibi büyüdüğümüz için doğum yaptığında foto istemiştim kimseye göstermem demiştim sebepte merak ediyorsun kardeşinin çocuğu olmuş vay be diyorsun ne ara büyüdüde anne oldu diye duygulanıyorsun.☺ O da tabi bana hiç sıkıntı etmeden göndermişti.Grubumuzda merak ettiklerinde atmışlığımız oluyor.Öyle doğar doğmaz asla katmam resim bayramda babasıyla bi foto paylaştım.Bunca zaman sonra benim de elimde değil yahu göze sokmak istemiyorum tedirgin olurum.

Hayırlı akşamlar hanımlar ❤
Bugün
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıyı topladım makinaya dizdim
Yatakları topladim
Evi havalandırdım
Oturma odasının halilarini kaldırdım kirliydiler
Bütün eve ayrıntılı süpürge çektim
Yerleri sildim
Supurgelikleri sildim
Oturma odasının temiz halilarini serdim
Wc ve Banyoyu ayrıntılı yıkadım
Banyonun dolap ve lavabosunu sildim
Çamaşır makinasini sildim
Deterjan kutularını sildim
Banyo ve mutfaktaki çöpleri çıkardım
Markete çıktım
Oğlumu parka çıkardım
Kek yaptım
Koltuk ortulerini silkeleyip serdim
Bi posta çamaşır yikattim
Çamaşır serdim
Yemek yendi Çay demledim
Oğlumu uyuttum
Bende erken uyurum herhalde çok yorgunum
mimesis mimesis badim Bugün baya çalıştım 😅
Ooo süpersin neler yapmışsın öyle gün içinde. 🥰 Benim kızın olmayan uykuları da hiç oldu. Gündüz bir şekilde idare ediyorum ama geceleri çok zorlanıyorum artık. 15 dakikada bir uyanıyor, geri uykuya dönemiyor. Ağlamalar, sızlanmalar derken gece 3-4 gibi sızıp kalıyoruz hepimiz. Dün neredeyse bir şey yapamadım. Klasik kahvaltı hazırlama toplama faslından sonra iki makina çamaşır yıkandı. Bir de ütü yapabildim sadece. Bakalım bugün nasıl geçecek. 🤦🏼‍♀️

Balkonu dün kireç sökücüyle fırçalyıp yıkamıştım.Makinenin detarjan bölümünüde dün yıkadım.Buz dolabı da temiz sayılır üstten bi silerim başkan.☺

Back
X