• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun tüh. Aile hekiminin numarası varsa arayıp sorsan daha iyi olur
Sağol canım var numara. Çok büyük değil ama bebişin üzerini değiştirirken, onu tutarken bi de tam o parmagımı tutuyor:) falan bulaşıkta sıkıntı olacak ama geçer inş.

Nego Nego Negoooooooo bu nece imtihandır öğlen eve gelen koca
Kız bırak adam gelsin ne istiyorsun ne güzel ben isterim bi kahve içersiniz karşılıklı.😁😅Kac yıldır evlisiniz 20 yıl vardır herhalde adamı göre göre bıktım deme sakın😅😅

Ooo süpersin neler yapmışsın öyle gün içinde. 🥰 Benim kızın olmayan uykuları da hiç oldu. Gündüz bir şekilde idare ediyorum ama geceleri çok zorlanıyorum artık. 15 dakikada bir uyanıyor, geri uykuya dönemiyor. Ağlamalar, sızlanmalar derken gece 3-4 gibi sızıp kalıyoruz hepimiz. Dün neredeyse bir şey yapamadım. Klasik kahvaltı hazırlama toplama faslından sonra iki makina çamaşır yıkandı. Bir de ütü yapabildim sadece. Bakalım bugün nasıl geçecek. 🤦🏼‍♀️
Diş dönemi falan mı acaba çocuğun

Kızlar migrosun kendi markası olan bulaşık makinesi tabletini kullanan oldu mu? Elimde pril vardı indirimdeyken almıştım bitirdim dün itibariyle.
Hiç kullanmadım. Ben hep fairy kullanıyordum, kokusunu eşim sevmiyor diye pril gold aldım en son ama onun temizliğini beğenmedim pek. Kaşıklar bulanık bulanık oldu.

Kendime armağan ediyorum tıpkı ben :KK53:

Ve her şeye tepki diye dünyaya gelmişsin
Nasıl zarafet Allah'ım çok güzelsin
Biraz kusur ver bari olan var olmayan var
Ayarı yok harbi kırk yılda bir gibisin

Kızlar parmağım buhar yanığı oldu börekten çıkan buhar yaktı çok tuhaf ama normal yanıktan çok daha kötü oldu.🤦‍♀️ Dün iş güç derken üzeri soyuldu şuan açık mikrop kapar mı ne sürmem gerekiyor bileniniz varsa yazsın lütfen?
Ütünün buharıyla yaktım kuzum 2. Derece yanık oldu 😔aile hekimine git
Benim yeni yeni düzeldi şimdi iz için krem kullanıyorum deli gibi kaşınıyor

Eklentiler

• 962B8B3E-5AFB-40D4-91FB-A30F69572940.webp
    962B8B3E-5AFB-40D4-91FB-A30F69572940.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 42
Back
X