- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
NerdeeDeprem oldu
Elazığ sivricede olmuş biz de hissettikNerdee
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasınElazığ sivricede olmuş biz de hissettik
5.1 mişGeçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Allah korumuş haberler 4.9 diyolar ama yalan demekki çok geçmiş olsun5.1 miş
Ben son depremler sitesinden gördüm haberlerde 4.9 diyor sanırım yerin yüzeyine yakın olduğu için çok hisedilmiş.ben Malatya dayım artık Elazığ daha kötü olmuştur okullar tatil olmuşAllah korumuş haberler 4.9 diyolar ama yalan demekki çok geçmiş olsun
Allah korusun nasıl korkmussunuzdurBen son depremler sitesinden gördüm haberlerde 4.9 diyor sanırım yerin yüzeyine yakın olduğu için çok hisedilmiş.ben Malatya dayım artık Elazığ daha kötü olmuştur okullar tatil olmuş
AminAllah korusun nasıl korkmussunuzdurrabbim bidaha yaşatmasın inşallah
Ay ben de çok kötü hissettim nasıl sallandık de miBen son depremler sitesinden gördüm haberlerde 4.9 diyor sanırım yerin yüzeyine yakın olduğu için çok hisedilmiş.ben Malatya dayım artık Elazığ daha kötü olmuştur okullar tatil olmuş
demii doğru vallahi, ben bayadır 2 sene olacak nerdeyse girmiyordum şimdi yine dadandımsitenin tozunu yalayıp yutunca artık çekiyoruz
evet bizde kahvaltı masasındaydık hemen kızıma sarıldım daha devam etseydi masanın altına giderecektimAy ben de çok kötü hissettim nasıl sallandık de misivrice yakın ya bize bir daha olmaz inşallah
demii doğru vallahi, ben bayadır 2 sene olacak nerdeyse girmiyordum şimdi yine dadandım
Maraton ne oluyor canım2:15 de maratona girecek aday arıyorum ❤
Okulda olmayaydım iyiydi2:15 de maratona girecek aday arıyorum ❤
Şimdi okudum ilk mesajda. İstersen beraber girebiliriz canım. Var mı bir süresi kuralı?2:15 de maratona girecek aday arıyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?