Kural yok 2.30 olsa olur mu bebem uyumadi. 2.30 da gireriz 3.30 da buluşuruz herkes ne yaptığını yazıyor o kadarŞimdi okudum ilk mesajda. İstersen beraber girebiliriz canım. Var mı bir süresi kuralı?
Bir saatte yapabildiğimiz kadar iş yapıyoruz canimMaraton ne oluyor canım
Tamam olur ben de bebek uyutuyorum isabet oldu. 2.30da başlıyoruz o hâlde.Kural yok 2.30 olsa olur mu bebem uyumadi. 2.30 da gireriz 3.30 da buluşuruz herkes ne yaptığını yazıyor o kadar
Tamam canım inşallah uyuturuzTamam olur ben de bebek uyutuyorum isabet oldu. 2.30da başlıyoruz o hâlde.
Evet gerçekten öyle..Bana bu ortam daha samimi geliyor
birçok forum sosyal medyadan bana kk daha iyi geliyor
Eline sağlık canımGünaydın canım. Bunları çarşamba günü yapmıştım temiz
Aa hoş geldin canım, nasılsın, ne var ne yok
Kesinlikle kullanmadığımız eşyaları tutmak gereksiz yükAh ben de çok pek çok severimbugün misafirliğe gideceğiz nasipse, ama yarın bazaların altına ve birde depolama alanı gibi bir odam var oraya gireceğim ve 3 çuval ayırırım eminim. hepi topu evde iki kişiyiz yahu ne gerek var bu kadar eşyaya, bir gün lazım olur demeyeceğim artık, lazım olursa gider alırım
Geçmiş olsun canımGünaydın herkeseBen bugün tatil verdim kendime, dizim agriyor biraz, dinleneyim Tabi yine mutfak toplandı, çamaşır katlandı, klozet-lavabo temizlendi
Eline sağlık canımEv toplandı
Mutfaktaki akşamdan kalma bulaşıklar toplandı
Günün çorbası ocağa koyuldu
Güzel bir kahvaltı hazırlandı
Eline sağlık canımGünaydın bacılar
Akşam yatmadan çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırmıştım sabahın köründe kalkıp çamaşırları astım kahvaltı hazırlamanda bulaşık makinesi boşaltıldı. Sofrayı toplarken buzdolabı gözüme battı dedim görevimi de yapayım onla temizliğe başladım. Çayımı içeyim de Müge izlerken ütü de aradan çıksın
Eline sağlık ve kolay gelsin canımBugün eve gidince
Yemek yapılacak
Buzdolabı, Bulaşık makinesini silerim dışından dün içini temizlemiştim
Börek, kek pişirmek istiyorum
Çamaşır toplanacak, yerleştirilecek
Ütü yapılacak
Hoş geldin canımAaa burda ne güzel bir topik varmışhem de negonunmuusss Nego
Bu ara en çok istediğim ve el atmam gerektiğini düşündüğüm bir konuydu bu 'Düzen'
Çok mutlu oldum bu topigi bulduğuma inan
Herkese merhaba düzenli hatunlar
Kız benim de öyle oldu, kız uyumadi. Nevresim değiştim. Bı makine serdim bir makine attım.yatak oda ve koridor supurdum sildim toz aldım. Ortanca heryeri köpük yapmış sağolsun kar yagiyormus onları supurdum daha dünya iş var. Yüzde 30 bitirdim. Neyse kar kardır. Uyutursam yine maratona girerimterliksuu oğlum sağolsun 25. Dkda uyandi 10 dk falan onunla ilgilenmem gerekti ama yinee de Cook iyi geldi ya sen de tam zamanında çıktın karşıma
Öncelikle mutfak toplandı, bulaşıklar yıkandı.
Yoğurt mayalandi.
Ev toplandı,süpürüldü.
Makineye çamaşır atıldı.
Ve son olarak aynaların tozu alındı
Benim de toz alma yarım kaldı. Katlanacak çamaşırlar var. Yemek yapacağım.Kiz
Kız benim de öyle oldu, kız uyumadi. Nevresim değiştim. Bı makine serdim bir makine attım.yatak oda ve koridor supurdum sildim toz aldım. Ortanca heryeri köpük yapmış sağolsun kar yagiyormus onları supurdum daha dünya iş var. Yüzde 30 bitirdim. Neyse kar kardır. Uyutursam yine maratona girerim
terliksuu oğlum sağolsun 25. Dkda uyandi 10 dk falan onunla ilgilenmem gerekti ama yinee de Cook iyi geldi ya sen de tam zamanında çıktın karşıma
Öncelikle mutfak toplandı, bulaşıklar yıkandı.
Yoğurt mayalandi.
Ev toplandı,süpürüldü.
Makineye çamaşır atıldı.
Ve son olarak aynaların tozu alındı
Ek : Wcler lavabolar temizlendi, unutmuşum
Ellerinize sağlık kızlarKiz
Kız benim de öyle oldu, kız uyumadi. Nevresim değiştim. Bı makine serdim bir makine attım.yatak oda ve koridor supurdum sildim toz aldım. Ortanca heryeri köpük yapmış sağolsun kar yagiyormus onları supurdum daha dünya iş var. Yüzde 30 bitirdim. Neyse kar kardır. Uyutursam yine maratona girerim
Ben geldim :)
HoşbuldummHoşgeldin
8 , 4 yaş bide 5 ay altıya gircek üç çocuk.Benim de toz alma yarım kaldı. Katlanacak çamaşırlar var. Yemek yapacağım.
Kaç çocuk var kaç yaşlarındalar canım?
Bütün evi süpürüp silip toz aldım kızlar dip köşe. WC banyo kaldı ama Cook yoruldum.iki çamaşır attım serdim. Daha da yarın yaparım
Senin ufaklık uslu mu canım maşallah8 , 4 yaş bide 5 ay altıya gircek üç çocuk.
Yo değil valla fenaSenin ufaklık uslu mu canım maşallah
Benim de 4,5 yaş ve 11 aylık iki oğlum var canım. Allah bağışlasın evlatlarımızı. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah8 , 4 yaş bide 5 ay altıya gircek üç çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?