Mercek deyince aklıma geldi bak babam baya oluyo o mercekten taktırmıştı biraz görmede sorun olmuş dr gitmiş merceğin arkasına toz birikmiş demiş allah affetsin güldüm birazTek gözle yazıyorum idare et
Onun da merceği kaydı zahır
Yoksa bilirsin çok güzel klavye diksyonum vardır
Hem aşkolsun lafı olmaz otomatik düzeltip anlıyorum seni okuyup anlamadığım yokTek gözle yazıyorum idare et
Eki Görüntüle 3074969
Bak burda tam çıkmış yabanın sübülleri
Arkasını lazer atışı gibi bir ışıkla temizliyolar bende gidemMercek deyince aklıma geldi bak babam baya oluyo o mercekten taktırmıştı biraz görmede sorun olmuş dr gitmiş merceğin arkasına toz birikmiş demiş allah affetsin güldüm birazyıldık tozdan
Ya tamamda içerde ya içerde gözün içisinde yani nerden toz giriyor bunu açıklasınlar yaArkasını lazer atışı gibi bir ışıkla temizliyolar bende gidemyorulunca görmede sorun ilaki oluyor
İnsan elli değmediği her çok güzelllKoşup koşup düşücen tam ortaya
İnsan elli değmediği her çok güzelll
Sesizlik ne demek olduğunu ilk defa bukadar derin hissettim "an da kalmak" denilen şey ancak bu kadar sesiz olunca anlıyorsun
La kulun yaptığı herşeyde bir yamukluk var işteYa tamamda içerde ya içerde gözün içisinde yani nerden toz giriyor bunu açıklasınlar ya
Şimdi bunu demeyedin eyiydiGözün tee arkasında nasıl tozlanıyor yaa
İnternet yok kardaş gitmeden indirmeni tavsiye ederimOraya gitsem heidinin şarkısını çalardım
2022 nin göbeğindeİnternet yok kardaş gitmeden indirmeni tavsiye ederim
İşte o kadar yaban dı2022 nin göbeğinde
Keşke bi çay içseydinizİşte o kadar yaban dı
Köylerden birinden gecerken yol sorduk kapısı açık bir evden. adam nasıl yalvaryor çay hazır gelin için ne olur diye insan gördükleri için nasıl mutlular seviçlerini anlatamam yol bu belli olmaz diye girmedikadamın ellindeki zeginlik mi yoksa bakıldığında bu olanaklar mı zeginlik diye düşünemeden edemedik
Eşim medeniyetten (anasından) uzaklaşınca geriliyorKeşke bi çay içseydiniz
112 aranıyor deseydinEşim medeniyetten (anasından) uzaklaşınca geriliyor
Burda benzinlik yok
Burda teker patlarsa
Yok jandarma yok (ne yapacaksa)
Yok en yakın hastane nerde
Net gitti teleffon cekmiyor
Deli etti beni
Biz severiz böyle yolları, arazi aracı var bizde 4x4 harika rota. Feribota nerden biniyorsun?Burası kara kaya barajı Eski Malatya'dan Elazığ Baskil ilcesinin dağ köylerine ve Leylek kanyonuna,Mor Arhon manastrına gidersin yol biraz arazı aracı istiyor ama gidebilme şansınız varsa git tam yaban bir güzellik var ağzım acık gezdim fazla foto çekemedimbunlar yolda gördüklerimiz bu tarlarlar yaban sübüleriyle bezenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?