Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tek gözle yazıyorum idare et
Onun da merceği kaydı zahır
Yoksa bilirsin çok güzel klavye diksyonum vardır
Mercek deyince aklıma geldi bak babam baya oluyo o mercekten taktırmıştı biraz görmede sorun olmuş dr gitmiş merceğin arkasına toz birikmiş demiş allah affetsin güldüm biraz yıldık tozdan

Mercek deyince aklıma geldi bak babam baya oluyo o mercekten taktırmıştı biraz görmede sorun olmuş dr gitmiş merceğin arkasına toz birikmiş demiş allah affetsin güldüm biraz yıldık tozdan
Arkasını lazer atışı gibi bir ışıkla temizliyolar bende gidem yorulunca görmede sorun ilaki oluyor

2022 nin göbeğinde
İşte o kadar yaban dı
Köylerden birinden gecerken yol sorduk kapısı açık bir evden. adam nasıl yalvaryor çay hazır gelin için ne olur diye insan gördükleri için nasıl mutlular seviçlerini anlatamam yol bu belli olmaz diye girmedik adamın ellindeki zeginlik mi yoksa bakıldığında bu olanaklar mı zeginlik diye düşünemeden edemedik

Keşke bi çay içseydiniz

Biz severiz böyle yolları, arazi aracı var bizde 4x4 harika rota. Feribota nerden biniyorsun?

Herkese iyi geceler Tubismavis badim ne örüyon
Bugün yaptıklarım;
Evi süpürürdüm salon kalmıştı eşim yardım etti sağolsun.
Battaniyeleri yıkadım astım.
Kuruyan nevresimleri katladım yerleştirdim.
Elde yıkanacak kıyafetler vardı onları yıkadım.
Kızın çitilenecek kıyafetleri vardı makinaya atmadan önce onlarda yapıldı.
Mutfak toparlandı.
Bulaşık makinesi çalıştırıldı ocağın demirlerini de kattım.
Ocağı sildim.
Aspiratör detaylı bi şekilde temizlendi filtreleri çıkartılıp yıkandı kurudu taktım.
Masa silindi, mama sandalyesi silindi.
Çarşıya gittik ablamda geldi aperatif birşeyler hazırladık ablamda yemek yapmadım bu yüzden.
Alınanlar vardı kavanozlara yerleştirdim.
Bulaşık makinasında ki temizleri yerleştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…