Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün çocuklarım hasta diye bana bugün planlı gelecek 3 kişiyi iptal ettim gelmeyin bugün müsait degiliz çocuklar hasta diyerek tamam dediler.
Sonra başka 3 kişi arka arkaya Çat kapı geldi.
Tabi ben şok.
Ama misafir işte naparsin atsan atılmaz satsan satılmaz hepsine bir kahve servisi yaparak günü de atlattık bakalım.
Benim planladığım 3 kişi değil Allah'ın planladığı planladığı 3 kişi bendeydi.
Sözün bittiği yerdeyim.

İyi geceler. Sitede mi benim bağlantımda mı sorun var anlayamadım girişte ve işlemlerde sorun yaşıyorum.
Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinası boşalttım,
Tezgahta ve lavaboda bekleyen tabakları makinaya yerleştirdim. Elde yıkanacakları yıkadım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, birkaç parçayı elde yıkadım,
Bebek keki ve bisküvisi yaptım,
Hazır fırın çalışıyorken yemeği de fırında yaptım,
Bukaşık makinasını çalıştırdım, yemekten önce boşalttım,
Balkonu süpürdüm,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, yine elde yıkanacakları yıkadım,
Marketten alınanları yerleştirdim,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Salonu topladım (oyuncaklar kenara kondu),
Salonu süpürdüm üstünden,
Artan yemeği buzdolabına kaldırdım.

Mutfak toplu, salon toplu, kızımın odası eh işte o da toplu sayılır. Bütün ıvır zıvır oturma odasında. Depo gibi kullanmaya başladım. Bir ara toplanmaya ihtiyacı var.
Yarın sabaha arkadaşımı kahvaltıya davet etmek istiyorum. Bebeler de oynar birlikte dedim ama daha kesin karar veremedim. Sabahki ruh halime bağlı olacak gibi.

Eva badim nasılsın? Günün nasıl geçti bugün?

Tubismavis badim bugün yaptıklarım;
Evi toparladım
Oğlanın kışlıkları toparladım küçülenleri ayırdım
Bebişin kıyafetlerini katlayıp yerleştirdim rafını sildim.
1 posta çamaşır serdim
2 yastık daha yıkadım köşe koltuğun yastıkları çok fazla o yüzden yıka yıka bitmedi
Evi süpürdüm
Bulaşıkları yıkadım
Nevresimleri ve battaniyeleri silkeleyip katladım
Merdivenleri sildim.
Yemek yapmadım eşim taziyeye gitti dönüşte arkadaşlarıyla yemişler.Bende araba sürmeye gittim eşimle dönüşte de annemlere gidince orada yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…