Çok geçmiş olsun süpürgecigim . Acilde öyle yirmilik çekiyorlar mi ya o bildiğin ameliyatımsi bir şey değil miGünaydın, 20liğim sızlayıp duruyordu dün akşam çok fena ağrıdı acile gittik çektiler
Çok geçmiş olsun süpürgecigim . Acilde öyle yirmilik çekiyorlar mi ya o bildiğin ameliyatımsi bir şey değil mi
benim cerrah cekti ama dikis atmadiNormal çekimse olur. Dikişli çekimse cerrah yapıyor gömük dişler için
Kasapbenim cerrah cekti ama dikis atmadikocaman bir delikle eve geldim
O delikten bende de varbenim cerrah cekti ama dikis atmadikocaman bir delikle eve geldim
Hiç bi de çektirmeyle uğraşalım diyegecmis olsun
ben iki tane cektirdim bazen diyorum sagliksizsa neden cikiyorlar ki
Sağolasın canımAyy çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım baktı ilk gömülü değilse çekerim dedi röntgen çekti gömülü değilmiş neyse ki onun iki yanındaki de çürük dedi kökü sağlammış randevu alıp tedavi yaptır dedi işim bitmedi yani yine gideceğimÇok geçmiş olsun süpürgecigim . Acilde öyle yirmilik çekiyorlar mi ya o bildiğin ameliyatımsi bir şey değil mi
Çok sağol canım Çenem , boğazım ağrıyor geçer inşallahAkşam alışverişe gittim çok yorgundum erken yattım hiç bakamadım buraya.
U UcanSupurge Geçmiş olsun çok ağrı yapar
nnagber
Gömük sadece ucu çıkmış 20 lik değdiği dişi çürütüyor ona dikkat et onun yüzünden 2 dişim de gitti benimU UcanSupurge bacım geçmiş olsun. Benim 20likler gömülü seneler önce devlet hastanesinde cerraha gitmiştim. Çene yapın dar çıkamaz ameliyatla almak lazım çene kemiğinde ince alırken kırılabilir ben burda yapamam üniversiteye git dedi bana. Çıkış o çıkış gidemedim hala duruyor öyle
Çıkmadı herhalde benim çıkamaz demişti o zaman doktor. Ağrı sızı yok şu an bekliyorum o yüzden korkuttu beniGömük sadece ucu çıkmış 20 lik değdiği dişi çürütüyor ona dikkat et onun yüzünden 2 dişim de gitti benim
Sonuncuyu yaptım31 mayıs ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
Giysi dolabı düzenlemek.
Evden kullanmadığımız en az bir eşya çıkarmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Geçmiş olsun
Ben yeni işe başladım. Yoğunum biraz.. Akşam da çocuk ateşlendi. Onunla uğraştım.
Sağolasın canım Ağrısı filan yoksa ben de gitmezdim herhaldeU UcanSupurge bacım geçmiş olsun. Benim 20likler gömülü seneler önce devlet hastanesinde cerraha gitmiştim. Çene yapın dar çıkamaz ameliyatla almak lazım çene kemiğinde ince alırken kırılabilir ben burda yapamam üniversiteye git dedi bana. Çıkış o çıkış gidemedim hala duruyor öyle
Şimdilik bi sıkıntısı yok. Sıkıntı çıksrsna kadar gitmemSağolasın canım Ağrısı filan yoksa ben de gitmezdim herhaldeama kaldıkça kötüleşen bi durumsa uygun bi zamanda git canım
Günaydın badimmGünaydın
Geçmiş olsun yavruyaSonuncuyu yaptım
Geçmiş olsun
Ben yeni işe başladım. Yoğunum biraz.. Akşam da çocuk ateşlendi. Onunla uğraştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?