Düzenli Evimiz & Hayatımız

gecmis olsun

ben iki tane cektirdim bazen diyorum sagliksizsa neden cikiyorlar ki
Hiç bi de çektirmeyle uğraşalım diye ilk defa çektirdim biraz korktum ama korktuğum kadar değildi ya yani o sızıyı çekmeye değmezmiş
Ayy çok geçmiş olsun canım
Sağolasın canım
Çok geçmiş olsun süpürgecigim . Acilde öyle yirmilik çekiyorlar mi ya o bildiğin ameliyatımsi bir şey değil mi
Çok sağol canım baktı ilk gömülü değilse çekerim dedi röntgen çekti gömülü değilmiş neyse ki onun iki yanındaki de çürük dedi kökü sağlammış randevu alıp tedavi yaptır dedi işim bitmedi yani yine gideceğim
Akşam alışverişe gittim çok yorgundum erken yattım hiç bakamadım buraya.

U UcanSupurge Geçmiş olsun çok ağrı yapar
Çok sağol canım Çenem , boğazım ağrıyor geçer inşallah

U UcanSupurge bacım geçmiş olsun. Benim 20likler gömülü seneler önce devlet hastanesinde cerraha gitmiştim. Çene yapın dar çıkamaz ameliyatla almak lazım çene kemiğinde ince alırken kırılabilir ben burda yapamam üniversiteye git dedi bana. Çıkış o çıkış gidemedim hala duruyor öyle

Nego Akşam bi çok şeyi toplamadan yattım belimde ağrıyodu yapamadım.

Rüyamda snap efekti gibi bir efekt ile kendini ve çocukları çekmişsin hani falancaya meydan okuyorum denir ya sende bonusa meydan okuyorum demişsin nasıl gülüyorum izlerken ulan diyorum wp durumunda niye paylaştın

Gömük sadece ucu çıkmış 20 lik değdiği dişi çürütüyor ona dikkat et onun yüzünden 2 dişim de gitti benim

Gömük sadece ucu çıkmış 20 lik değdiği dişi çürütüyor ona dikkat et onun yüzünden 2 dişim de gitti benim
Çıkmadı herhalde benim çıkamaz demişti o zaman doktor. Ağrı sızı yok şu an bekliyorum o yüzden korkuttu beni

Sonuncuyu yaptım
@Selizay K klbk33 badileriiiiimmmm güüünaaayydııııınnnn

Badilerimmmmmmmmmmmmmm size de mutlu günlerrrrr K klbk33 @Limonsuzzcay

Kalkın dobarlanın benim gibi camış olmayın la badiler @Limonsuzzcay K klbk33

Siz naptınız ulan badiler rapor verin @Limonsuzzcay K klbk33

Badilllerrr kalkın lan badiler akşam oldu yatıyonuz mu halaaaa K klbk33 @Limonsuzzcay

Merhaba canlar
@Selizay K klbk33 badilerim Günaydın

Dün gece kızımın dişi ağrıdı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Sersem gibiyim şimdi.
Geçmiş olsun
@Selizay K klbk33 badilerim canlarım nasılsınız
Ben yeni işe başladım. Yoğunum biraz.. Akşam da çocuk ateşlendi. Onunla uğraştım.

Sağolasın canım Ağrısı filan yoksa ben de gitmezdim herhalde ama kaldıkça kötüleşen bi durumsa uygun bi zamanda git canım

Sağolasın canım Ağrısı filan yoksa ben de gitmezdim herhalde ama kaldıkça kötüleşen bi durumsa uygun bi zamanda git canım
Şimdilik bi sıkıntısı yok. Sıkıntı çıksrsna kadar gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…