Ufff ne güzel ya dün de ben öyle bir masadaydım3 piknik masası birleşmiş şekilde sınırsız karbonhidrat dolu
Arada kaşınıyorum kımıl kımıl bişeyler düşmedi inş
Ödeve bakmadan, ödevi yapmış olmanın sevinci içindeyim3 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek.
Pencere önlerini iç dış silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Nikinik
Ben de bi baktım balkon sandalyeler berbat durumda bizim de çoğu yer açıktı.Balkonu yıkayacağım ama bebiş hiç durmuyor uyumasını bekliyorum.Nego hayata küstüm şu an nego el at bana bir ne yapicam şimdi nersen baslicam.
Her yere sarı toz yağmış salon pencerem acıktı içeri toz dolmuş sapsarı. Eki Görüntüle 3077907
İçeri terligim ve bastığım yer de tam olarak kanepe arkası pencere yakını.
Camlar pencereler
İçeri sapsarı.
Balkon zaten şu an bakmaya korkuyorum.
Nerden baslicam bilmiyorum.
Alerjik çocuğum krize girdi sabah uyanır uyanmaz öksürük krizine.
Önce İçeri mi temizlim dışarı mı şu an beynim durmuş durumda
Pencereleri hep kapattım
Ablan nasıl oldu canımBen de bi baktım balkon sandalyeler berbat durumda bizim de çoğu yer açıktı.Balkonu yıkayacağım ama bebiş hiç durmuyor uyumasını bekliyorum.
Yatışa devam canım sorduğun için sağol.❤ Üniversite hastanesinde 3,4 gün daha kalacak demiş dr.lar zaten hafta sonu araya girdi bilirsin pztesi belli olur artık.Morali pekte iyi değil gibi wc sıkıntısı varmış koridorun bi ucuna gidiyorum dedi.Dün konuştum kahvaltı yapmamış akşamda yememişti yemeğini belli bayağ yıprandı bu süreçte.Ablan nasıl oldu canım
Ayy ben çok kötü oluyorum böcek görünceSelamlarrr
Ayyy negoo dün gece evde kocaman böcek gördümSözde site ilaçlandı nereden geldiyse Camların önünü silme ödevi vermişsin hazır acaba neyle silsem gelmezler?
Evet var bu. Bilgilerini kimler görebilir onu seçiyorsun.
Buyurun benimHalı yıkamam lazım balkon halısını itici gücü bekliyorum
Yıkadım astım bilemBuyurun benim
Haftasonları eşimle kv lerle çıktık canım bu ara çok evde kaldılar hastalık falan.
İlaç bakıyorum canımAyy ben çok kötü oluyorum böcek görünce
Çamaşır suyuyla sil bir canım belki işe yarar. İlaç alıp pencere önlerine mi döksen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?