denerim ama sütü köpürtüp yapan görmüştüm güzel tarifler var sıcakta iyi gider
Miktarlar ne kadar canım peki?Ben suyla demliyorum bol kahveli şekerde koyuyorum ılıyınca sonra soğuk süt ekliyorum. Dolapta iyice soğutuyorum ya da hemen içmek için buz varsa buz daha iyi.
İstersen süt köpürtüp ekleyebilirsin
Miktarlar ne kadar canım peki?
Oh mis gibi yapmışsın badimmmTubismavis badim buzdolabını sildim düzenledim biraz.
Dış kapıyı da iç taraftan sildim el izi olmuştu koyu kahve belli ediyor parmak izleri sık sık silmek zorunda kalıyorum.
İyi yapmışsın canım çok yüksekse o da iyi değil allah şifa versin yavrularaOğlan cayır cayır yanıyordu kızlar üzerini soydum sirkeli su yaptım alnına koydum karnına koydum.Yok düşmedi tekrar ateş düşürücü verdim dayanamıyordu.
İlaçsız deneyelim dedik ama olmuyor.Uykuya daldı şimdi yanımda koltukta ter attı bayağ.
Teşekkürler canım❤☺Hiç ölçmedim ki ama mesela bir kupaya 2 çorba kaşığı neckafe olabilir 3 te olabilir. Sıcakken birazda şeker koyuyorum.
Süt buz giricek ya anca olur. Kahvesi az isteyen az koyar. Deneyip bakman lazım.
Tek kupada yapim dersen tepeleme tatlı kaşığı kahve ıslatıp eritcek kadar suyla demle gerisi süt. Köpürtmek için frenç presler var ya onlar iş görüyor
Sen dur azcık yapma ötekiler yapsın.Nazlan birazda zaten çok çalışıyorsun badimm.Oh mis gibi yapmışsın badimmmbende pazartesi transfere kadar kendimi yormadan bisiler yapcam sonrası yine yatış
Yapıyorlar sagolsunlar eğer 5. Gun taze olursa 1 hafta kritik ki sanırım 5. Gün olcak antibiyotik o zaman bitmiş oluyor çünkü bakalm yarın ogrenicem durumlarıSen dur azcık yapma ötekiler yapsın.Nazlan birazda zaten çok çalışıyorsun badimm.
Biliyorum ama deneyelim dedim.Bu ateşin sonu ne olacak böyle aile hekimimize söyledim dr. şaşırdı.Geçen acildeki dr.da tüm kontrollerini yapmıştı sağolsun.Bademciklerini aldırmak istiyorum bunu bikaç dr.a danışmayı isterim.Çocuk mahfoluyor böyle eğitim hayatıda çok etkilenecektir.İyi yapmışsın canım çok yüksekse o da iyi değil allah şifa versin yavrularai p e k un çocukta kötüydü
Bu toz bulutu mu etkiledi acaba cocuklarimiziİyi yapmışsın canım çok yüksekse o da iyi değil allah şifa versin yavrularai p e k un çocukta kötüydü
Zaten köpürüyor çalkalayınca, çalkalamakta ki amaç o :)denerim ama sütü köpürtüp yapan görmüştüm güzel tarifler var sıcakta iyi gider
Günaydın sinir bozucu insanların bizden uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3078465
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?