Düzenli Evimiz & Hayatımız

denerim ama sütü köpürtüp yapan görmüştüm güzel tarifler var sıcakta iyi gider

Ben suyla demliyorum bol kahveli şekerde koyuyorum ılıyınca sonra soğuk süt ekliyorum. Dolapta iyice soğutuyorum ya da hemen içmek için buz varsa buz daha iyi.
İstersen süt köpürtüp ekleyebilirsin

Yarına inş.detaylı bi banyo temizliği yapmak istiyorum.Kova, maşrapa, kızın küvetini falan ovmak lazım yetişemediğim işlerden biri kendimi gazlamam lazım.Ardından da çocuklara da duş aldırmak istiyorum.

Miktarlar ne kadar canım peki?

Hiç ölçmedim ki ama mesela bir kupaya 2 çorba kaşığı neckafe olabilir 3 te olabilir. Sıcakken birazda şeker koyuyorum.
Süt buz giricek ya anca olur. Kahvesi az isteyen az koyar. Deneyip bakman lazım.
Tek kupada yapim dersen tepeleme tatlı kaşığı kahve ıslatıp eritcek kadar suyla demle gerisi süt. Köpürtmek için frenç presler var ya onlar iş görüyor

Tubismavis badim buzdolabını sildim düzenledim biraz.
Dış kapıyı da iç taraftan sildim el izi olmuştu koyu kahve belli ediyor parmak izleri sık sık silmek zorunda kalıyorum.
Oh mis gibi yapmışsın badimmmbende pazartesi transfere kadar kendimi yormadan bisiler yapcam sonrası yine yatış

İyi yapmışsın canım çok yüksekse o da iyi değil allah şifa versin yavrulara i p e k un çocukta kötüydü

Teşekkürler canım❤☺

Sen dur azcık yapma ötekiler yapsın.Nazlan birazda zaten çok çalışıyorsun badimm.
Yapıyorlar sagolsunlar eğer 5. Gun taze olursa 1 hafta kritik ki sanırım 5. Gün olcak antibiyotik o zaman bitmiş oluyor çünkü bakalm yarın ogrenicem durumları

İyi yapmışsın canım çok yüksekse o da iyi değil allah şifa versin yavrulara i p e k un çocukta kötüydü
Biliyorum ama deneyelim dedim.Bu ateşin sonu ne olacak böyle aile hekimimize söyledim dr. şaşırdı.Geçen acildeki dr.da tüm kontrollerini yapmıştı sağolsun.Bademciklerini aldırmak istiyorum bunu bikaç dr.a danışmayı isterim.Çocuk mahfoluyor böyle eğitim hayatıda çok etkilenecektir. Anka senin bu konu hakkında bi fikrim var mı? Çocuklarda bağışıklığı nasıl kuvvetlendirebiliriz.

Bugün yaptıklarım;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltıya arkadaşım geldi. Bize ve bebeklere ayrı kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Çamaşırları toplayıp katladım. Dağ gibi yerleştirilecek çamaşır var,
İki makina çamaşır yıkandı,
Yemek yaptım,
Kızım sürekli uyanıp durdu. Akşam yemeğini az önce bitirebildim. Dokuz buçuktan beri yemeye çalışıyorum ,
Eşim biraz mutfağı toplamış. Kalanları makinaya koydum. Kızımın tabaklarını kaşıklarını elimde yıkadım,
Salonu topladım.

Teneffus Zili icat çıkardın gece gece ben sütü köpürtüp karıştırmadan direk döktüm o yüzden dibine çökmüş duruyo kahve. Pipetle içerken karıştırıcim

Eklentiler

• 1654290263574722448247481016332.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 16542903804446174715114102748121.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…