Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar kızlar ben planladığım hiç bişeyi yapamadım yarına kaldı artık. Çamaşır katladım yemek yaptım sadece bu gün. Bulaşıkları yıkar yatarsam iyi olacak. Halıları yıkamaya vermem lazım 520 TL tutuyor metrekaresi 13 TL imiş bayrama yakın vereyim dedim artık. Eskiden ne güzel ayda bir yıkatıyordum artık senede bir yıkatsam kar dicem bahçe de yok ki atıp yıkayalım gerçi 16 ve 10 metrekare halılardan ikisi yıkanmaz da akşam akşam halıya dertlendim koltukları da yıkatmam lazım neyime gerekse 4 çocuklu eve krem koltuk.

Merhaba, iyi akşamlar. Bugün sabah 11 gibi dışarı çıktık akşam 9 da geldik. Evden çıkmadan önce;
Giymediğim ayakkabıları ayırdım.
Tost yapıp yanımıza aldık, arabada yedik. Kızıma da makarna haşladım. Yolda da onu yedi,
Gelince duş aldım, kızımı yıkadım, uyuttum,

Salon toplu, mutfakta birkaç parça şey var. Onları makinaya yerleştireceğim.

Odaları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Bizim nevresimleri değiştirdim
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Çocukların dikilecek kıyafetleri vardı onları diktim
Çamaşır çekmecesini boşalttım, tekrar katlayıp yerleştirdim
Toz aldım
Yemekten sonra mutfağı topladım
Çaydan sonra bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Çöpleri boşalttım

Günaydın
Bugün akşam çamaşır islerim var katlanacak utulenecek... oglumun dolabı da karıştı yazlıkları kışlıkları bugün koli ayarlayabilirsem oglumun giymediği kiyafetleri kaldırayım diyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…