- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Son sayfaya kadar okumayınca bildirim gelmiyor. Ama cevap geldiğinde her türlü bildirim gelmesi lazımGünaydın kızlar
Burda bana cevap mı vermiyorsunuz bana bildirim mi gelmiyor
Gelen bildirime tıklamamışsan bir daha gelmiyor etiket gelir sadeceGünaydın kızlar
Burda bana cevap mı vermiyorsunuz bana bildirim mi gelmiyor
Son sayfaya kadar okumayınca bildirim gelmiyor. Ama cevap geldiğinde her türlü bildirim gelmesi lazım
Aynen işte bana cevap niye vermiyonuz demek istemiştim zatenGelen bildirime tıklamamışsan bir daha gelmiyor etiket gelir sadece
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin sağlıkla tutunur da sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAynen Badim sendeki işleri okuyabildigim kadar okucam :) ben yatislardayim umarım güzel haberler alalimda varsın işler kalsin valla eltilerim sağolsun
Sağol canım inşallahRabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin sağlıkla tutunur da sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
GünaydınGünaydınnnn huzurlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 3079758
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
Tığ işi biliyorsan yaparsın sık iğne tekniği gibi üzerindeki baklava modeli ördüğün yerde çıkarıyosunKızlar örgüden anlayanınız var mı? Şu örgünün türkçe bir adı var mıdır?
Tığ işi Petek diye aratırKızlar örgüden anlayanınız var mı? Şu örgünün türkçe bir adı var mıdır?
Biliyorum da çok iyi değil bakarak yapabileceğim bir şeyse yapacağımB
Tığ işi biliyorsan yaparsın sık iğne tekniği gibi üzerindeki baklava modeli ördüğün yerde çıkarıyosun
Bonus baksın birde
Zor gibi dursada tekği kolay gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?