Benimki de aynı Barbie bebekle ikisini banyo yapiyom daha bı de Barbie bebek yikiyom fazladanNe zaman başlayalım annem gitti carafları da astım oğluma çorba yaptım kıza sabhtan beri banyoya gir diye bağırıyorum kar yagiyor mus donarmiskuzey kutbundayiz sanki
Bi anlasam habire çıkıyor nereye basıyorum anlamadımKız o tabloyu nasıl koydun orayaAtaayemi zeynepyu
Hayır canım asla, menü yorumlamamdan çok fazla rahatsız olan var görmüş oldum ben, bazı olaylar gerçekleri görmeme vesile oldu. Menü yorumlamıycam diye havalara uçan yaşasın diyenler var.Aynen ben de öyle... güzel enerjini burada bile hissediyorum...dünkü olaylara çok üzüldüm ama menüleri senin yorumlamanı istiyorum çünkü çok yumuşaklık diyete zarar aslında...
gruptaNego sopanla geri gel... kampanyası başlatayım mı iznin olursa.....
Adam yani
Ne kaçması bayılırdımBeni de ister miydin gi yoksa kaçar mıydın
Seninkini de canımYaz yaz, allah kabul etsinBenim de Ramazan’a kadar iki hatimim var, bugun başlayacağım insallah
İyi yapmışsın hakeden çokNegom birine laf soktum yediremedi şikayet etmiş
Ay ben buna öldüm yemin ederimEvime bi şarkı yollamak istiyorum bir haftadır bişey yapmadım haketti
Yemek yermiydin kız bizde doğru de. Evimi şey götürüyorNe kaçması bayılırdım
Seninkini de canım ❤
İyi yapmışsın hakeden çok
Ayy ben 8 kilo vermişim temizlik sayesinde öğretmenim çok mutlu oldum tüm isteyen herkes versin inşallah
Kaçtın ki kız sen 8 kilo çok değil miAyy ben 8 kilo vermişim temizlik sayesinde öğretmenim çok mutlu oldum tüm isteyen herkes versin inşallah
Ekmek le küstüm akşam yemeğide yemedim kahve çok içiyordum günde 2 fincana düşürdüm vermişim bide temizlik yaptım işte yaa ama çok vermem lazım dahaNaptın naptın naptın
Kaç kilosun çok merak ettim vallaEkmek le küstüm akşam yemeğide yemedim kahve çok içiyordum günde 2 fincana düşürdüm vermişim bide temizlik yaptım işte yaa ama çok vermem lazım daha
KıZ bende şok oldum eşime dedim tartıl kızıma dedim tartıl hepsi doğru çıktı demekki doğru 8 kilo vermişim çok mutlu oldumKaçtın ki kız sen 8 kilo çok değil mi
Kaç kilosun çok merak ettim valla
Bak hesaplama amaKaç kilosun çok merak ettim valla
Maşallah o zaman canım. Tamamen kurtulursun inşallah.KıZ bende şok oldum eşime dedim tartıl kızıma dedim tartıl hepsi doğru çıktı demekki doğru 8 kilo vermişim çok mutlu oldumçok degil ki daha goruntum düzelmedi
Tamam hesaplamam kız. Hedef kaç seninBak hesaplama amasimdi 80 olmuşum offf daha birsuru vermem lazım
Boyum 162 60 kilo olmam lazım kiz 20 kilo vermem lazımTamam hesaplamam kız. Hedef kaç senin
Çok geçmiş olsun canımÇok iyi oldu. Çok sağolasın. Hastaydım yatayım inşaAllah. Çocuklar fırsat verirse.
Hatmi çiçeği denedin miAmin canımÖksürük devam niye geçmiyor bilmiyorum. Sanırım tekrar gidicez. En son allerji şurubu vermişti
Allah şifa versinGünaydın.
Dün ani bi kararla bu sabah hacamata gittim geldim. Sıkıntım var iyi değilim.
İşte bu ya işte bu
Zaten yerimden kalkasım yoktu eşimle işleri bölmüştüm neyse o zaman nevresim değiştirmeye yardım edeyim evi eşim süpürsün sadece akşam yemeğini yaparım kalan sürede yatış
Ayy ne çok hevesli varmış ödevsizliğe
Oo maşaallahAlisverise gittim geldim
Sulu köfte yuvarladim
Kizimin odevini yaptirdim.
Camasir serdim
Bende gereksiz herkese armağan ediyorumEvime bi şarkı yollamak istiyorum bir haftadır bişey yapmadım haketti
Hey maşallahAyy ben 8 kilo vermişim temizlik sayesinde öğretmenim çok mutlu oldum tüm isteyen herkes versin inşallah
Pisse düşünmem lazımYemek yermiydin kız bizde doğru de. Evimi şey götürüyor
İyi çok şükürNego nasıl oldu oğlan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?