Düzenli Evimiz & Hayatımız

Büyük oğlana ben de kullanmıştım ama canım bu çok küçük olur mu
Bende küçüğe denemek istiyorum da daha küçük diye cesaret edemedim canım ama eşim almaya gittiğinde bi sor duruyum ben ne diycekler bakalım aman verme bişey falan olur allah korusun

Benim kızım hatmi cicegiyle atlatti bronşit ı 2 aydır öksürük hava ventolin hiç bişey vermiyoruz grip olsa bile 2 gün hapsu diyor bitiyor çok şükür
Canım bende memnun kaldım, daha önce siyah turp falan denedim hep ama bu birden kesiyor, şimdi kendime de yapıcam
Tövbe estağfurullah seni bi okutsunlar bu nece boğazdır bele
Dedim sana ben üzülünce hasta oluyorum hemen, şaka değil :/
Ben size yılın dedikodusunu demedim dimi

Yakın bir tanıdığımın elinde temizlik bezi sıkmaktan nasır olmuş dün gösterdi dedim şaka yapmıyosun dimi bak işte dedi.

Siz hala maraton
Bez sıkmadan da yapılır o iş kaytarma

Kuzenime transfer olmuştu sonucu bekliyoruz 1 haftadır az önce öğrendim negatifmiş öküz oturdu içimize

Allah öyle bir anda o güzel müjdeyi versin ki tüm bu süreçleri unutsun inşAllah çok zor bir imtihan ama işte hepimize bir imtihan var
Allah tüm evlat isteyenlere içinde bizlerde dahil aratmadan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Ben size yılın dedikodusunu demedim dimi

Yakın bir tanıdığımın elinde temizlik bezi sıkmaktan nasır olmuş dün gösterdi dedim şaka yapmıyosun dimi bak işte dedi.

Siz hala maraton

Yengemde bez sıkma aleti var, sıkamıyorum diye almış; söyle ona da alsın

Maraton arkadaşım naptin ben oğlanı uyuttum kızı banyoya itekledim girdi şükür iki odayı süpürdum daha silmedim oyuncak topladım makinam durmadi henüz çamaşır ascam onu bekliyorum kızım çıktı banyoyu temizledim üzerini giydirdim saçını kuruttum gidiyim süpürdüğüm odaların tozunu alıyım ay eşimde pazar pazar işte ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…