Yine hafta oluyorum, ne güzel
Büyük oğlana ben de kullanmıştım ama canım bu çok küçük olur muBenim kızım hatmi cicegiyle atlatti bronşit ı 2 aydır öksürük hava ventolin hiç bişey vermiyoruz grip olsa bile 2 gün hapsu diyor bitiyor çok şükür
Bende küçüğe denemek istiyorum da daha küçük diye cesaret edemedim canım ama eşim almaya gittiğinde bi sor duruyum ben ne diycekler bakalım aman verme bişey falan olur allah korusunBüyük oğlana ben de kullanmıştım ama canım bu çok küçük olur mu
Maratona gelcen mi kız . Bitti yoksa islerinBende küçüğe denemek istiyorum da daha küçük diye cesaret edemedim canım ama eşim almaya gittiğinde bi sor duruyum ben ne diycekler bakalım aman verme bişey falan olur allah korusun
Geliyorum canım hadi gidelimMaratona gelcen mi kız . Bitti yoksa islerin
Kacta bitiyor
Canım bende memnun kaldım, daha önce siyah turp falan denedim hep ama bu birden kesiyor, şimdi kendime de yapıcamBenim kızım hatmi cicegiyle atlatti bronşit ı 2 aydır öksürük hava ventolin hiç bişey vermiyoruz grip olsa bile 2 gün hapsu diyor bitiyor çok şükür
Dedim sana ben üzülünce hasta oluyorum hemen, şaka değil :/Tövbe estağfurullah seni bi okutsunlar bu nece boğazdır bele
Ben size yılın dedikodusunu demedim dimi
Yakın bir tanıdığımın elinde temizlik bezi sıkmaktan nasır olmuşdün gösterdi dedim şaka yapmıyosun dimi bak işte dedi.
Siz hala maraton
Canım bende memnun kaldım, daha önce siyah turp falan denedim hep ama bu birden kesiyor, şimdi kendime de yapıcam
Dedim sana ben üzülünce hasta oluyorum hemen, şaka değil :/
Bez sıkmadan da yapılır o iş kaytarma
Ya onu sonuna kadar izleyemedim, yazı olarak var mıı?Nego sen zinciri kırma çizelgesine baktın mı?
O nedemek oluyoHanımlarterliksuu saat 2 de sizi maratona davet ediyor
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
- Pudra Pembe -
O nedemek oluyo
Ben bu yolun yolcusuyum arkades :-DYenimi düştün hoşgeldin :)
Kuzenime transfer olmuştu sonucu bekliyoruz 1 haftadır az önce öğrendim negatifmiş öküz oturdu içimize
Ben size yılın dedikodusunu demedim dimi
Yakın bir tanıdığımın elinde temizlik bezi sıkmaktan nasır olmuşdün gösterdi dedim şaka yapmıyosun dimi bak işte dedi.
Siz hala maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?