Beni tanıyanın gardı düşüyor hemen teslim oluyor bi deneyelim miBelki seni tanısak teslim olmayacaz ulan
Uyuyan çocuklar var yatakların hepsini toplamadım
Yatağımı topladım
Dolu bir sepet çamaşır katladım
Yeni çamaşır koydum ayırıp
Çay demledim
Halıyı fırçaladım
Odamı ayrıntılı süpürdüm dolap altlarını baza altını
Tabiki ısındım çay istemiyorum şurayı silicem
Negooooooooo sende bunu diyorsan biz ölekTembellik var üstümde kalksam biraz iş yapsam iyi gelir aslında
Yemek de yok ne pişiriyim her gün ya
Türlü yapacaktımTembellik var üstümde kalksam biraz iş yapsam iyi gelir aslında
Gözleme börek falan?Tembellik var üstümde kalksam biraz iş yapsam iyi gelir aslında
Ya sebze türü istiyorum da bir kabak var onu da yarın kızartırım sarımsaklı yoğurtlaTürlü yapacaktımeşim çacık bulgur pilavı istedi bu sıcakta boş ver dedi içimden canıma minnet paşam dedim
Ulan bu ne güzel görünüyorKukrim Fesleğenden yemeye başladın mı?
Yoo dostum hamur işi karbonhidrat türü istemiyorumGözleme börek falan?
Türlü yapacaktımeşim çacık bulgur pilavı istedi bu sıcakta boş ver dedi içimden canıma minnet paşam dedim
Sen meleksin negooooooooo domdoma bak insan işte o düz insan göbüşlü möbüşlü bişeyBende insanım oysaki
Fesleğen çok güzel oluyor domtisle balkondan kes tabağa koyUlan bu ne güzel görünüyor
TerbiyesizSen meleksin negooooooooo domdoma bak insan işte o düz insan göbüşlü möbüşlü bişey
Ülen en bi ben kaldım kesip yemediğin ömrümde şu bodur model fesleğeni koklamak dışında kesip salata yapmak gelmezdi aklımaFesleğen çok güzel oluyor domtisle balkondan kes tabağa koy
Deme öyle ben insan olan senin göbüşüne gafamı bastırıp uyumak istiyorumTerbiyesiz
Ülen en bi ben kaldım kesip yemediğin ömrümde şu bodur model fesleğeni koklamak dışında kesip salata yapmak gelmezdi aklıma
Öyle deme bende erik gibiyim kitür kütürSeni neydim fesleğen ele gizel hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?