Doğum sonrası jelibon oldum tabiÖyle deme bende erik gibiyim kitür kütür
Neyse yine de çıkmadık candan ümidi kesebilirsinizDoğum sonrası jelibon oldum tabi
Ben yarın yapayım artık burası çok sıcak sıcak yemek yemek istemiyolar bizimkilerYa sebze türü istiyorum da bir kabak var onu da yarın kızartırım sarımsaklı yoğurtla
Cacık her gün yapıyorum nerdeyse. Pilav makarna sürekli bana göre değil fenalık geldi
Erik mi gibiÖyle deme bende erik gibiyim kitür kütür
Deme öyle ben insan olan senin göbüşüne gafamı bastırıp uyumak istiyorum
Ne gülüyon laErik mi gibi
Çok seviyorum göbüş vir bağaaaaa domdommmmmmmmİnsan insanın bağrına yaslanır ulan göbek ne bide göbüş diyor
Ben düzüm ya senin kıvrımlarına güldüm iç geçirdim işteNe gülüyon la
Benimkiler çok seviyor özellikle oğlan güveç türlü olsun ona yeterCanım çok türlü istiyor benimde hiç biri yemiyor uyuzlar
Zeytin olmasın oErik mi gibi
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun. İnşallah anneniz iyidir, Allah şifa versin.
Annem kalp hastası, kolesterolü şekeri falan yükselmiş.Geçmiş olsun canım neyi var?
Sebzeli bulgur pilavı koydumTürlü yapacaktımeşim çacık bulgur pilavı istedi bu sıcakta boş ver dedi içimden canıma minnet paşam dedim
Çohhhh kıvrım çohhh dolu hemdeBen düzüm ya senin kıvrımlarına güldüm iç geçirdim işte
Allah şifa versin canım benimAnnem kalp hastası, kolesterolü şekeri falan yükselmiş.
Rabbim tüm sevdiklerimize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip eylesinannelerimizi başımızdan eksik etmesin aminn
Yemek koydum. Ev süpürsem iyi olurÖğlen maratonuna çıksak ya?
Allah şifa versin aminAnnem kalp hastası, kolesterolü şekeri falan yükselmiş.
Rabbim tüm sevdiklerimize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip eylesinannelerimizi başımızdan eksik etmesin aminn
Süpürek kızların odasını topluyorum süpürcem hemenYemek koydum. Ev süpürsem iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?