Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Bana noldu balkon masasına örtü sermek istedim kapılara havlu falanda atmam inş ya

Çayımında rengi
Ayy o sukulentlere bittim yaa Hattâ sesli bi şekilde ayy çok tatlı derken buldum kendimi.
Çok şirin mi şirin şeker mi şeker duruyorlar yahu

Ayy o sukulentlere bittim yaa Hattâ sesli bi şekilde ayy çok tatlı derken buldum kendimi.
Çok şirin mi şirin şeker mi şeker duruyorlar yahu
Hepsi çocuğum gibi. Aynı çocuk gibi sinir ediyolar altı kuru karnı tok ee bi bakıyorum yaprağını çürütmüş yamulmuş

Bugün yaptıklarım;
🎗Evi toparladım
🎗Nevresimleri yastık yüzlerini çıkardım
🎗Evi süpürdüm, koltukların yastıklarını silkeledim.
🎗Koltukları süpürdüm
🎗Süpürge ucuyla toz aldım
🎗Balkonu yıkadım
🎗Çiçekleri suladım
🎗Yerleri sildim
🎗Lavaboyu yıkadım
🎗Aynasını sildim
🎗Banyoyu yıkadım cif çamaşır suyu ve beyaz sirkeyle.
🎗Elde yıkanacaklar vardı onları yıkadım.
🎗Viledayı toz bezlerini çamaşır suyu ve toz deterjana bastırdım
🎗Süpürgemin filtresini boşalttım deterjanla yıkadım tekrar lavaboyu domestosladım.
🎗Elde yıkadım bulaşıkları geriye kalanları makinaya attım
🎗Bebişin arabasının minderini söktüm makinaya attım yıkayacağım.
🎗3 katın merdivenlerini hortum tutup yıkadım berbat durumdaydı. Oğlanın terliklerini sandaletlerini de yıkadım. En zor ama yapıpta gözükmeyen işim bu sanırım angarya işler
🎗Ayakkabılığı sildim
🎗Dış kapıyı iç dış yağ çözle sildim
🎗1 posta katlanmış çamaşır yerleştirdim
Evin kabası alındı bana göre ince detaya giremedim.
Tubismavis badim, Nego bu defa kahvaltı yapmadan işlere giriştim cidden işler erken bitti rahatça kahvaltımı yapabildim çok iyiymiş yaa böyle.Bundan sonra miğdem ağrımaz ise böyle yapacağım sevdim ben.

Badii neler yapmışsın cnm ya bende özledim iş yapmayi ama inşallah bebeğimle olur bu özlem

Nego Bana noldu balkon masasına örtü sermek istedim kapılara havlu falanda atmam inş ya

Çayımında rengi
Çeyiz serilirken attılar kapılara bagımlılık yaptı 2 sene kaldı sonra kaldırdım şimdi düşünüyordum atsam mı diye ama bagımlılık yapıyor bak kaldırınca boş gelyor gözüne yapcam galiba ben ablamlar 15 senelik evli hala o kapılarda havlu var

Yalnızca yarım gün eşim evde yalnız kaldı ev topluydu agzına etmiş şok oldum gelince. Neyse.
Evi topladım
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Yemek yaptım
Yatak odası çocuk odası oturma odası toz aldım süpürdüm sildim
Yatak odasının dolap içlerini düzenledim
Bi salon ve banyo kaldı terden su kestim Aktif Lora sen naptın loracım

Hayrına bana şunun bi görselini atsana

Yemek hariç her şey tamam. Cif krem spreyi çok beğendim koltukta halı da ne varsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…