Denedim tabii ki olmadıYaptın mıdenemedim bile ben
Niye ya hu ben severim örtüNego Bana noldu balkon masasına örtü sermek istedim kapılara havlu falanda atmam inş ya
Çayımında rengi
Kapıların üstüne düz bir şekilde asıyorlar. Bazı yörelerde adet.Kapılara havlu asmak nasıl oluyor
Valla üşenmedim gogle dayıya sordum bana kapı arkası askılıkları gösterdiKapıların üstüne düz bir şekilde asıyorlar. Bazı yörelerde adet.
Erken yapılan iş daha çabuk bitiyor gün bereketli oluyorBugün yaptıklarım;
🎗Evi toparladım
🎗Nevresimleri yastık yüzlerini çıkardım
🎗Evi süpürdüm, koltukların yastıklarını silkeledim.
🎗Koltukları süpürdüm
🎗Süpürge ucuyla toz aldım
🎗Balkonu yıkadım
🎗Çiçekleri suladım
🎗Yerleri sildim
🎗Lavaboyu yıkadım
🎗Aynasını sildim
🎗Banyoyu yıkadım cif çamaşır suyu ve beyaz sirkeyle.
🎗Elde yıkanacaklar vardı onları yıkadım.
🎗Viledayı toz bezlerini çamaşır suyu ve toz deterjana bastırdım
🎗Süpürgemin filtresini boşalttım deterjanla yıkadım tekrar lavaboyu domestosladım.
🎗Elde yıkadım bulaşıkları geriye kalanları makinaya attım
🎗Bebişin arabasının minderini söktüm makinaya attım yıkayacağım.
🎗3 katın merdivenlerini hortum tutup yıkadım berbat durumdaydı.Oğlanın terliklerini sandaletlerini de yıkadım. En zor ama yapıpta gözükmeyen işim bu sanırım angarya işler
🎗Ayakkabılığı sildim
🎗Dış kapıyı iç dış yağ çözle sildim
🎗1 posta katlanmış çamaşır yerleştirdim
Evin kabası alındı bana göre ince detaya giremedim.
@Tenyearslatermavi badim,Nego bu defa kahvaltı yapmadan işlere giriştim cidden işler erken bitti rahatça kahvaltımı yapabildim çok iyiymiş yaa böyle.Bundan sonra miğdem ağrımaz ise böyle yapacağım sevdim ben.
Bende sevdim onuYemek hariç her şey tamam. Cif krem spreyi çok beğendim koltukta halı da ne varsa çıkardı
Nasıl gidiyorTürkiyede'yim kuzum Allah'a şükür
Bana da çok tuhaf gelmişti ilk gördüğümdeValla üşenmedim gogle dayıya sordum bana kapı arkası askılıkları gösterdi
Yeni duydum
Nasıl bilmezim bacım komşum tüm kapılarına seriyor ve bunu gören kaynanam falancanın evi tam yeni gelin evi diye bana gönderme yapalı 5 sene kadar oluyorU UcanSupurge
Efser
golgefeslegeni olum bu ne cahillik şöyle bişey işte anaaa
Havluları dolaba rulo yapıp koyuyorum nasıl kırışmış efsere kısmi inme gelmez inş
Efser ütüsünü kapmış geliyorduHemen geri koydum
Piii bu muymuş. Bilmesem de olurmuşU UcanSupurge
Efser
golgefeslegeni olum bu ne cahillik şöyle bişey işte anaaa
Havluları dolaba rulo yapıp koyuyorum nasıl kırışmış efsere kısmi inme gelmez inş
Ah noterim araba çamura saplandı, umarım sabah çıkar. Daha demem sana gezdiğimiaz uyanık değilsin teyooooo
temizlik ne zaman yapıyoz bakalım
Ah noterim araba çamura saplandı, umarım sabah çıkar. Daha demem sana gezdiğimi
Litfen dua eder misin sabah rahat çıkayım, Litfen Litfenbir musibet bin nasihatten iyidir teyocum
Litfen dua eder misin sabah rahat çıkayım, Litfen Litfen
Vallahi bilmiyorum. Umarım tekerlere birşey olmamıştır. Biraz zorladımsen U UcanSupurge veLevaiz den de helallik al bence teocum
inşallah çıkar arabaniz. ben güldüm ama ciddi bisey yok demi
Vallahi bilmiyorum. Umarım tekerlere birşey olmamıştır. Biraz zorladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?