- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
İyi öğlenler
geçmiş olsun canım benimKızlar çok şükür idrar sorunlu değil dedi doktor. Yani hastalıktan dolayı normalmiş. Keton filan.
Birşey yemiyor içmiyor. İnşallah ağzındaki yaralar düzelir de kendine gelir yavrum
Allah razı olsun teomgeçmiş olsun canım benim
Anladım ben seni merak etmeKöpek ne ya
Geçmiş olsun bonusBi topladım başka bişey yapmadım.
Büyüğün ateşi var dr götürcem.
Teşekkür ederim NegocumDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, hayırlı,huzurlu yılların olsun
Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte nice güzel,sağlıklı yillariniz olsunSelamlarr:)
Teşekkür ederim Negocum
Selamlarr:)
Teşekkür ederim Negocum
Evet aktif olmayanları çıkarıyorum.Günaydın ❤ etiket azaldı mı bana mı öyle geldi?
Beni çıkarma ruhen burdayım aslındaEvet aktif olmayanları çıkarıyorum.
Bende bugün tahin soslu kek yaptım kalori bombasıKrep kuruvasan yaptım lokmalık yemeye gelince zehir gibiyimNego
Ne var onda kir nerdeOcağımın kirine belertmemişin gözlerini
İnşallah annesi Allah tez şifa versin yavrunaKızlar çok şükür idrar sorunlu değil dedi doktor. Yani hastalıktan dolayı normalmiş. Keton filan.
Birşey yemiyor içmiyor. İnşallah ağzındaki yaralar düzelir de kendine gelir yavrum
Sıradan geçirecek illaBi topladım başka bişey yapmadım.
Büyüğün ateşi var dr götürcem.
Benim çocuklar da atlattı jes 6. Hastalık diğer adı.Kızlar çok şükür idrar sorunlu değil dedi doktor. Yani hastalıktan dolayı normalmiş. Keton filan.
Aktif ol hacıBeni çıkarma ruhen burdayım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?