Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anane niye geldi yav oy kolay gelsin. Büyük Dr hasta oldu bakalım o antibiyotiksiz atlatacak mı bekliyoruz. Küçük daha iyi.

Canım zaditen uyutur birde böyle artı bir yönü var :)
İyileşir merak etme az kaldı, ilk günler ağır oluyor biraz sonra daha rahat.
İnşallah canım inşallah iyi olsun da bu zor süreçleri atlatırız. Gece 2-3 defa kalktı sadece belki de ilaç etki etti ondan.

İştahda açar alerji ilacı, o şimdi ağzı yara olduğu için istemez yaralar azalsın ister.

Kızlar bebeğimin keton pozitif diyor idrar sonucu çıkmış. O ne demek ya bir sorun yok değil mi? Allah korusun.
Hastalıktan dolayı yeterli beslenemediği için olabilir şekerle alakalı korkma hemen. Yemesi düzelince düzelir bence. Doktor söyler zaten. Birde zaten hastayken bir çok değerleri normal olmuyor.

Hastalıktan dolayı yeterli beslenemediği için olabilir şekerle alakalı korkma hemen. Yemesi düzelince düzelir bence. Doktor söyler zaten. Birde zaten hastayken bir çok değerleri normal olmuyor
İnşallah ondandır bende öyle düşündüm sen yazınca. Doktora sonuçları attım nego

Daha iyiyim elhamdülillah canım. Arkadaşım gelecek bu gün. Hızlıca evi toplamam ve ikramlık hazırlamam lazım. Akşam bulaşıklardan sığdırabildiğimi attım makineye kalanları elde yıkayacağım şimdi. Ocağım çok pis onu silmem lazım. 12:30 gibi gelirim demişti yetişir inşallah

Yetişir evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…