- 13 Ağustos 2020
- 15.566
- 88.247
- 598
- 32
Anane niye geldi yav oy kolay gelsin. Büyük Dr hasta oldu bakalım o antibiyotiksiz atlatacak mı bekliyoruz. Küçük daha iyi.Şükür canım büyük daha kolay atlattı küçüğün dişle karıştığından uzun sürdü zannedersem şükür 8. Diş de boy gösterince rahatladı kayınvalidem de Perşembe kontrole gidecek bakalım ameliyat için ne diyecek nasıl olacak o gün belli olur zannedersem anane de geldi köyden bizde uğraşıp duruyorum ben de
Sen nasılsın çocuklar nasıl toparlandı mı
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, hayırlı,huzurlu yılların olsunDışarıdaydım doğum günüsüm sebebiyle:)
Ama mutfağım her daim topludur
İnşallah canım inşallah iyi olsun da bu zor süreçleri atlatırız. Gece 2-3 defa kalktı sadece belki de ilaç etki etti ondan.Canım zaditen uyutur birde böyle artı bir yönü var :)
İyileşir merak etme az kaldı, ilk günler ağır oluyor biraz sonra daha rahat.
İştahda açar alerji ilacı, o şimdi ağzı yara olduğu için istemez yaralar azalsın ister.Tamam canım demem bi daha böyle insan işte duasıyla allah korusun imtihan edilir Allah korusun ya
İyi olsun sıkıntı çıkmasın da gerisi sorun değil. Huysuzluğu iştahsızlığı geçecek inşallah.
Verdim bakalım 2-3 gün daha veririm sonra keserim inşallah.
İnşallah negom inşallahİştahda açar alerji ilacı, o şimdi ağzı yara olduğu için istemez yaralar azalsın ister.
Hastalıktan dolayı yeterli beslenemediği için olabilir şekerle alakalı korkma hemen. Yemesi düzelince düzelir bence. Doktor söyler zaten. Birde zaten hastayken bir çok değerleri normal olmuyor.Kızlar bebeğimin keton pozitif diyor idrar sonucu çıkmış. O ne demek ya bir sorun yok değil mi? Allah korusun.
İnşallah ondandır bende öyle düşündüm sen yazınca. Doktora sonuçları attım negoHastalıktan dolayı yeterli beslenemediği için olabilir şekerle alakalı korkma hemen. Yemesi düzelince düzelir bence. Doktor söyler zaten. Birde zaten hastayken bir çok değerleri normal olmuyor
gecmis olsun jes keske cocuklar hic hasta olmasaİnşallah ondandır bende öyle düşündüm sen yazınca. Doktora sonuçları attım nego
Nivea almıştım indirimden hiç iyi değilKolaltı stick mi? Başka çok denedim ama rexona da asla koku olmuyor cidden. Bakıyım onada.
Nasıl oldun?Günaydın
Daha iyiyim elhamdülillah canım.Nasıl oldun?
Geçmiş olsun canım.İnşallah ondandır bende öyle düşündüm sen yazınca. Doktora sonuçları attım nego
Yetişir evelallahDaha iyiyim elhamdülillah canım.Arkadaşım gelecek bu gün. Hızlıca evi toplamam ve ikramlık hazırlamam lazım. Akşam bulaşıklardan sığdırabildiğimi attım makineye kalanları elde yıkayacağım şimdi. Ocağım çok pis onu silmem lazım. 12:30 gibi gelirim demişti yetişir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?