- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.365
- 598
- 32
Bizi beğenmiyür müsün
E listede kaç kişi var aktif yazan kaç kişi bakın bakalımTaze kan demiş bi de biz kartlaştık tabi
Sayfanın doğum gününe 10 gün kala bunu da mı duyacaktım lilili
E listede kaç kişi var aktif yazan kaç kişi bakın bakalımgün grubuna döndü listede sadece parası dönüp kendi olmayanlar var
Paralı günlere harfiyen katılırım ben, görev bilincim yüksekE listede kaç kişi var aktif yazan kaç kişi bakın bakalımgün grubuna döndü listede sadece parası dönüp kendi olmayanlar var
O konuda haklısın bizim buralarda bi laf vardır sen ben bizimolaan diye grupta öyle sen ben bi de bizim olaan varE listede kaç kişi var aktif yazan kaç kişi bakın bakalımgün grubuna döndü listede sadece parası dönüp kendi olmayanlar var
En sevdiğim evden fazla eşya çıkarmakBugün kisliklarin yerini değiştirdim.
Reçel yaptım.
Kıyafet toplama kutusu için bir sürü kıyafet ayırdım.
Gardırobu indirdim yeniden düzenledim.
Oğlanın dolabını düzenledim, küçükleri ayırdım.
Buzdolabını düzenledim.
Depoyu düzenledim.
Gereksiz bir ton çöp ayırdım.
Şimdi de çamaşır serip bulaşık toplayacağım.
BendeParalı günlere harfiyen katılırım ben, görev bilincim yüksek
Benim de benim de. Ve daha eminim bir ton şey vardır, yakında taşınacağız şimdiden yavaştan fazlalıkları eliyorumEn sevdiğim evden fazla eşya çıkarmak
Taşınmayı da sırf bu yüzden seviyorumBenim de benim de. Ve daha eminim bir ton şey vardır, yakında taşınacağız şimdiden yavaştan fazlalıkları eliyorum
E listede kaç kişi var aktif yazan kaç kişi bakın bakalımgün grubuna döndü listede sadece parası dönüp kendi olmayanlar var
Ben az önce çayın yanında yürüyüşümü yedim agobun gazının arkabam oluyor belkideBonus can 6500 adımım var yatana kadar en az yarım saat spor yapar 10bine tamamlarım
Ben de bahçede zıp zıp yapıyorum, 10bin olmak üzereBen az önce çayın yanında yürüyüşümü yedim agobun gazının arkabam oluyor belkideçok yordum belimi saatiminde pili bitti bilmirim kaç adım sekmişim
Benim fazlalık diye attıklarımı eşim gizlice geri sokuyor eve, o yokken atıyorum. Sanki şeytan dürtüyor, soracağı tutuyorEn sevdiğim evden fazla eşya çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?