Benimki de hiç attırmazBenim fazlalık diye attıklarımı eşim gizlice geri sokuyor eve, o yokken atıyorum. Sanki şeytan dürtüyor, soracağı tutuyor
Çok sinir bozucu, bu gidişle beni de atacaksın diyorBenimki de hiç attırmaz
Benimki de dedi onuÇok sinir bozucu, bu gidişle beni de atacaksın diyorgözüme batarsa neden olmasın
Bende atamıyorumBenim fazlalık diye attıklarımı eşim gizlice geri sokuyor eve, o yokken atıyorum. Sanki şeytan dürtüyor, soracağı tutuyor
Kuzum ben bu aralar akşamları çıkıyorum. İmkanın olursa o zaman çık. Bu sayede kanepeye yapışmış eşimi de kazıyarak çıkarıyorum yürüyüşeC Capanin Gururu Teyom Dünden yorulmuştun erken çıkamadım yürüyüşe uyandım ama kalkamadım. Şimdilik günaşırı mı çıksam?
Yorgun oluyorum akşama erteleme durumum çok ama bugün yürüycem inşallahKuzum ben bu aralar akşamları çıkıyorum. İmkanın olursa o zaman çık. Bu sayede kanepeye yapışmış eşimi de kazıyarak çıkarıyorum yürüyüşe
Bu kadar sevindiğini belli etme teyocan nazar değerKayınvalidemlerin köye gidiyoruz, eltimi evden, eşimi iş yerinden topladım
Seviniyorum aslında ama erken kalkmayı sevmiyorumBu kadar sevindiğini belli etme teyocan nazar değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?