- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yav biri bana desiinnn ne bu doğum günümüzü mü yazıyoz30 sayfa olmuş anlayamadım
büyüğe dil çıkarılır mı yavrım
dil cikarmiyoruummğğg trip atiyorummmğğğğbüyüğe dil çıkarılır mı yavrım
Oyyy bir minik daha geliyorrrbenim doğum yapacağım tarihi tahmin ediyorlaristersen sen de tahmin yaz ekleyim.
bugün 38+0 oldum
İlk günden göze bataysın batmaNego'cum ben hızımı alamadım, nevresimleri de değiştircem, bir de balkon yıkayacağım. Çalışkan öğrencinin hali başka değil mi
Ah bonus günlerdir bi çöpü atmamış insanım gaza geldim topik sayesinde ev pırıl pırıl oldu, önümüzdeki günlerde devam eder bu durum inşallahhhhİlk günden göze bataysın batma
Oyyy bir minik daha geliyorrro zaman bende bir ebe olarak 30 temmuz diyorum noterciimm Normal sezaryen nasıl olacakk
Gol değil gibiilki normaldi bu da aksilik olmazsa normal olcak canım:)
ilki 38+3 de gelmişti bu abisinden önce gelir diyodum. Bu da mı gol değil
Ben de prime üyesi değilim deneme üyeliğini başlattım. Bir de prime üyelerine özel 200 lira ve üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki varmışOo süperprime üye olmadığım için ücretsiz deneme hakkımı kullandım ben. Ödeme esnasında indirim yapıldı sanırım 100 üzeri diye. Normalde 200 falan tutuyordu, prime indirimi ve sepet indirimi ile 100 oldu ben de çok mutluyum, önüme gelene söylüyorum gel sarılalımmmmmm
İlk hafta bende öyleydimAh bonus günlerdir bi çöpü atmamış insanım gaza geldim topik sayesinde ev pırıl pırıl oldu, önümüzdeki günlerde devam eder bu durum inşallahhhh
Evet gördüm onu da. Kampanya bitmezse tekrar alırız inşallahBen de prime üyesi değilim deneme üyeliğini başlattım. Bir de prime üyelerine özel 200 lira ve üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki varmış
Gol değil gibiaz daha beklersin çok değil canım Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin olmayanlara da nasip etsiinn inşAllah amin
Kitap alışverişi yaparken insan kendini kaybediyorEvet gördüm onu da. Kampanya bitmezse tekrar alırız inşallah
+çiçek, sukulentKitap alışverişi yaparken insan kendini kaybediyor
Evet ya evde dans ederek karşıladım kampanyayıKitap alışverişi yaparken insan kendini kaybediyor
Aminnn canım beniimrabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah
inşallah bakalım yalancı sancilarim var ama gerçeğe dönmelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?