- 2 Ağustos 2013
- 38.451
- 129.693
- 798
Eveeet tinnoşumNeeyyy sivitiimm Kayseri mii hemşoymuşuzz bizz
Nego'cum ben hızımı alamadım, nevresimleri de değiştircem, bir de balkon yıkayacağım. Çalışkan öğrencinin hali başka değil miHayır arkadaşlar kimse böyle ayrıntılı yazmasın okumam
ilk gunden surekli parmak kaldirip ogretmenun gozune girmeye calisan ogrenci nerde olsa tanirimNego'cum ben hızımı alamadım, nevresimleri de değiştircem, bir de balkon yıkayacağım. Çalışkan öğrencinin hali başka değil mi
Dışarıdan okurken gördüm hemen Amazon'a girdim şu an 5 klasik ve iki çocuk kitabı ekledim sepet hâlâ 65 lira çok mutluyum. Arkadaşlarıma haber verdim onlar da çok sevindiler. Sana sarılmak istiyorum şu anAmazon bomba indirim yapmış yaa prime üyelere, sepette de ekstra indirimle 15 klasiği 100 tl ye aldım almayan kalmasın
Kültür getirdik hep burayaKitap mitap diyor bunlar, azıcık feyiz alın pis köylüler
Sen de uzman öğretmenlik sınavına hazırlanıyor musunSus gız döverim haaaa
Puh arkadaş olduğum insanlara bak yerde falan yiyolarBen de köylüyüm beybi, okuyan köylüama insan gibi masada yemek yemeyi bilmiyorum ahsıdoldşdföf
Oo süperDışarıdan okurken gördüm hemen Amazon'a girdim şu an 5 klasik ve iki çocuk kitabı ekledim sepet hâlâ 65 lira çok mutluyum. Arkadaşlarıma haber verdim onlar da çok sevindiler. Sana sarılmak istiyorum şu an
Oyş ellere bakÇay içirim işde neymiş balkon esiyir
Günaydın tinnoşum
Tinnoşş yesiiinn senii gızzzEveeet tinnoşum
Utancımı bi bilseniz Matmazel...Puh arkadaş olduğum insanlara bak yerde falan yiyolar
Anneannemle pazara gittim de ben galiba soğuğu seviyorumDedi bir yiğido
Ödül versinler bizeKültür getirdik hep buraya
Oyş etkinliğini yesinlerAy şu siyah beyaz zeka kartları var ya 5 dk onları gösterip ne olduğunu söylüyorum
Yav biri bana desiinnn ne bu doğum günümüzü mü yazıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?