- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Tqm olarak oyle hsgsjsus ama anladim neden boyle olduğunu, ben diger evde sık kullanmadigim seyleri terek ve dolap ustune koyuyordum, burada asma tavan var sığmıyorParça arttıran usta misali
2 hafta sonra buraya da gelecek. Arda Türkmen de geliyor
Ha gayret. Aç bir film. Bitti gitti
Bende bitirdim simdi cok sukur olmedimÇoraplar dahil 50 parça bebe kıyafeti ütülenip yerlerlerine yerleştirildi. @_ASTRAL_ müziksiz çekilmez zaten bu sıcakta ütü. :))
Hemsirecik ne durumdasın? Benim bitti, 50 dk sürdü ütü ve yerleştirme. Bir hafta kafam rahat :)
Demediler nego agzima terlikle vurduBuradaaa iş yapma diyecek bir babayiğit olur mu ki
Dimi amaaa haftada bir iş yapıyorum üstelikama çok motive oluyorum sizlerden
Tqm olarak oyle hsgsjsus ama anladim neden boyle olduğunu, ben diger evde sık kullanmadigim seyleri terek ve dolap ustune koyuyordum, burada asma tavan var sığmıyorcok lazimdi asma tavan tisikkirlir
Bende bitirdim simdi cok sukur olmedim
Demediler nego agzima terlikle vurduBonus Utu yap diye
Kısa sürede çözmüşsünüz beniSeveriz espiriden anlayan insanları ❤ gayette hamaratsınçok hoş bir enerjin var
Boğazı ağrıyınca da salya akıtırlar canım.Belki bademciklerdir şişmiş olabilirler.İyiyiz çok şükür. Dün ateşi çıktı daha doğrusu 37 oldu hiç öyle olmuyordu. Akşama doğru da mamayı içti gazını çıkarırken ağzından burnundan kustu korktum bende hasta olcak heralde diye. Çok şükür bi daha olmadı.
Kız sen tecrübelisin diş ne zaman çıkar en erken bundan bi salya akıyor feci3.5 ayda da çıkmaz heralde
Amin canım Allah razı olsun hepimize kolaylık versin inşallahOo hadi kolay gelsin canım yeni eğitim öğretim yılında.
Ohh maşallah temizlik gibisi yokEvi cilaladim resmen silmedigim yer yutmadigim toz kalmadı
Geçmiş olsun fesleğen.Yorgunluktan midem bulanıyor artık :/ dünn 50 kg buğdayın bir kısmını ayıkladık akşama misafir ağırladım. Bugün de kalan kısmı ayıkladık üstüne bir de patlıcan oyduk. Her yerlerim ağrıyor
Bulgur yapılacak hem annemlerin hem kvlerin hem bizim toplam o kadar. Misafir önceden belliydi iş sonradan ayarlandıGeçmiş olsun fesleğen.
Bu kadar çok buğday napacaksiniz bulgur dövme falan fa yapıyor musunuz?
İşin içinde misafir hiç sevmem Allah affetsin.
Kv 2 sene öncesine kadar yapıyordu bilirim zahmetli bir iş Allah kolaylık versinBulgur yapılacak hem annemlerin hem kvlerin hem bizim toplam o kadar. Misafir önceden belliydi iş sonradan ayarlandı
Annemler hallediyordu bizde de çoğu şeyini ilk defa by sene bu kadar içinde oldumKv 2 sene öncesine kadar yapıyordu bilirim zahmetli bir iş Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun canım
Daha değirmen faslı varAnnemler hallediyordu bizde de çoğu şeyini ilk defa by sene bu kadar içinde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?