- 13 Ağustos 2020
- 15.709
- 89.216
- 598
- 33
Ya veli arkadaş çağırmıştı bana vacip olalı baya oldu eylül geldi bi çağıramam lazım ayıp oluyor.Misafir fikrine değil de beslenmeye bende katılırım haber et bana da
Vay be nerdeyse 3 yıldır burdayim hala bulaşık makinesine atıyorum herşeyiSelam hamarat hanımlar
Bu gün yapacak pek iş yoktu
Sabah erken kalktım evi havalandırdım
Yatağı topladım
Bir makine çamaşır yıkandı kurudu yerleştirdim
Mutfak dolabı içini şöyle bir düzenledim
Yatak odasında 5 li çekmeceyi düzenledim
4 parça ütü yaptım
Eşim işten geldi yemek yedik mutfağı toparladım
Bir tencere bir tava altını telledim (önce den olsa gözünün yaşına bakmaz bul.mak atardım buranın faydaları )
örgü ipliklerime baktım eeee havalar serinledi örgü sezonun açılsın artık özledim örgü yapmayı
Şimdi çay keyfindeyiz
Öyle valla feci sıcak havalarBu havalarda yolculukta öyle oluyor canım maalesef. Geçen bizde köyden aşı için geldik,hemşire ne kadar sıcak olmuş vücudu dedi ateslendigini sandı önce. Yoldan geldiğimizi söyleyince normal o zaman dedi :) Korkma annesi hasta değildir,minnoş ne yapsın biz bile dayanamıyoruz şu havalara
Canım ben de atardım daaaaVay be nerdeyse 3 yıldır burdayim hala bulaşık makinesine atıyorum herşeyiolmayinca olmuyor demek
Buradaaa iş yapma diyecek bir babayiğit olur mu kiSjsgsjsajsj yav anlasana yapasim yokkimsede demiyorki yapma hemsire senden kiymetlimi , bayilamda gorun
Oyy geçmiş olsun şimdi nasıl?İyiyiz çok şükür. Dün ateşi çıktı daha doğrusu 37 oldu hiç öyle olmuyordu. Akşama doğru da mamayı içti gazını çıkarırken ağzından burnundan kustu korktum bende hasta olcak heralde diye. Çok şükür bi daha olmadı.
Kız sen tecrübelisin diş ne zaman çıkar en erken bundan bi salya akıyor feci3.5 ayda da çıkmaz heralde
İstifci seni minimaller bu yorumu beğenmediKız her şey çok pahalı gir hepsinin fiyatına bak otur sonra bi güzel diz eşyalarınıHemsirecik
Yatağa yığdım ütülenecekleri bekliyorum ben de. Bugün kesin yapmam lazım, çocuğun giyecek kıyafeti kalmadı.Nego ütü masasını açtım biliyor musun
Evi cilaladim resmen silmedigim yer yutmadigim toz kalmadı
Oha bunun altında kalamam gençlerle yarışmam lazım
Gazlanma bence
Oha bunun altında kalamam gençlerle yarışmam lazım
Ben ne dedimKızların odasını komple döktüm çekmece dolaplarını ayırıyorum biterse çok iyi olacak ama şu an facia gibi. Ben napıyorum kv de çay içiyorum lilili
Vay be nerdeyse 3 yıldır burdayim hala bulaşık makinesine atıyorum herşeyiolmayinca olmuyor demek
İşte budurCanım ben de atardım daaaageçenlerde günün ödevi vardı tencere ovmak.... canım çıktı çamaşır suyu cif gözlerimi yaktı alerjim de var...
dedim kendi kendime bak herkes yemek bitince tencereyi ovuyorpenyez Sen de bi zahmet cifle yika hafta sonları ... hafta içi atarım makineye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?