- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Dilim varmıyor ya çarpılırsamGerçekleri söylesene sayfanın en titizi terliksuu desene kız. Ben sık sık dile getiriyorum ama senin söylemen başka tabu

Bende hiç bir şey yapmak istemeyenler kervanına evriliyorum yavaş yavaşBen de biri beni temizlik yapmaya fırlatsın diyordum,Nego un etiketini gördüm
Hiç mi birşey yapmak istemez insan yahu

Anlık tezgah fotosu atayım mı gaza gelirsin belkimMütemadiyen dağınık olan mutfağımı toplamaya gidiyorum.
Sabah kek, kurabiye, patates kızartması yaptım. Kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık hepsinin bulaşığı tezgahta duruyor![]()
terliksuu

Hoş buldum canımhoşgeldiniz güzel bayangünaydınlar herkese gerçi öğlen oldu akşam üst kat komşum sağolsun gürültüsünden uykuya dalmakta zorlandım sinir oldum birazcık
sabah kocam işe giderken uyandım 6 da sonra tekrar 9 da sızmışım öyle olunca 12 yaptık saati. Kalkınca değişen birşey de olmadı üst komşuda hala gürültü. Çocuk var diyorum da bu sabah kadın daha çok cırlıyor
Ütüm yok portmanto dün elimden geçti. Banyo ve tuvaleti yıkayamadım dün. kahvaltı öncesi onu halledeyim bari.

Zor amabşyke komşuyla da, konuştun mu hiç?
Benimki elinde telefon yatıyorBiz de başladık Allahın izniyle, süpürgeyi tutuşturdum eline hadi bismillah![]()

Neyse çocuklara zeka oyunu oynattı bir sürü, affedeyim