• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

negom negom :) canım negom :)

işe alışma sürecinde insanlıktan çıkıp tekrar insan olmaya calismakla meşgulüm:KK70: :KK70:

makinelerce çamaşır yikadim. kurudukça katlayip kaldiriyorum bi yandan yikiyorum. bugün gittim yeni kurutmalik aldim :KK70: ama yine de yetmiyo🤦

sen neden ban yedin negom 🙄
Oyy Allah kolaylık versin canım, kurutma makinesi şart sana da.
Bu sayfaya biri arkadaşımıza saygısız bir mesaj yazdı, bende haddini bildirdim 😂 sayfaya yazmasını engelledim bu sefer de profilime yazdı

Yaaaaaaa börteyini yerim alişim 😍😍

İyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız ❤❤❤

Doğum günün mübarek olsun 🥳🥳
Yav he he olgunsunuz 38 yaşında kadınım burda :KK70: :KK70:
Atamayız demiyorlar da :KK53::KK53:

Çok şükür bugünümüze, büyük sinüzit oldu çok fena ona antibiyotik kullanıyoruz bir tek, o da iyi geldi

Oooo mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sanaaaa 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Mutlu yıllar :KK9:pasta çiçek emojsi koymamışlar :)

Teşekkür ederim hepinize kızlarrrr❤️

Nego Nego
Bonus Bonus

IMG_20200112_134608.webp

Oyy Allah kolaylık versin canım, kurutma makinesi şart sana da.
Bu sayfaya biri arkadaşımıza saygısız bir mesaj yazdı, bende haddini bildirdim 😂 sayfaya yazmasını engelledim bu sefer de profilime yazdı

yerim olsa dk durmicam inan negom. ama evde koyacak yer yok🤦

iyi yapmışsın o zaman 🙈 ne manyaklar var ya te Allah'ım 🤦 forum bazen işsizler tayfasi yüzünden çok sıkıntılı oluyo

o da ban yemis mi peki😬😬

neee:KK70: :KK70: senin bıyıklarının yüzünden mi:KK70:
o nasıl oldu yahu:KK70: biyiklarini al ben biyikli kadin sevmiyom mu dedi sana
Vallahi şöyle oldu. Benim bıyıklari anlattım. Bir arkadaş da gelip burda "sonrada kocam benden soğudu dersiniz ağlarsınız "gibi bir mesaj attı. Olay sonra koptu işte

Back
X