Sabah 6 da uyandım baş ağrısıyla tutulmadan benceBaş ağrısı bir tesatüf bence
Benimde agridi butun gunSabah 6 da uyandım baş ağrısıyla tutulmadan bence
Bence değil artıyor sürekli geçmiyorBaş ağrısı bir tesatüf bence
Güne iyi başladım aslındaSabah 6 da uyandım baş ağrısıyla tutulmadan bence
Benimde agridi butun gun
İlaç alacağım sol tarafımdan tutu yineBence değil artıyor sürekli geçmiyor
Çok şükür şuan bir sorun yok kuzucmSelizay geçmiş olsun canım alıntıda gördüm iyisinizdir inş
Hayır canım pid enfeksiyonu maalesef. Geçen sene kürtaj sonrası kaptığım enfeksiyon nüks ettiNeden olmuş canım idrar yolu enfeksiyonu mu?
Sicak dus al cok iyi geliyorGüne iyi başladım aslında
İlaç alacağım sol tarafımdan tutu yine
Duam sizinle insallah hersey guzel olacak. Aklima 28. Haftada kendimin hastanede yattigi geldi. Bak geride kaldi bile o gunler. Gecer hic endiselenmeBebiş iyi benim biraz ağrım var kuzucum iyi olacağız inşallah
Yatmandan deniyeyimSicak dus al cok iyi geliyor
Ferahlatmazmi tabikide herkesin msjlari cok güzelBizimki ferahlatmıyor mu
Benim bogazimda yanma da var...ama.bi kac gundur dikkat edince yavas yavas duzeldigini dusunuyirum..yurtdisina yerlestik burada saglik sektoru cok kotu malesef...en son 3yil once endoskopiye girmistim..5ay once gastrologuma yine gitmistim yurtdisina cikmadan hemen once....endoskopiye gerek duymuyorum senin sikintin stresten demisti...simdi de kaburgalarimin arasina gogsumun ortasina agri bicak saplar sekilde olunca yine korktum ...ben ayrica hastalik hastasiyim hep en kotusunu dusunuyorum...Rabbim yardcimiz olsunÜlserdede aynı belirtiler var ilaç tedavi si ile geçiyor reflü de ve gastritte boğazda yanma da olur
Kaloriye sebep oldumOf herkes kurabiye yapiyor yeter artık bende yapcam
5 tepsi kurabiye yaptım az evvelOf herkes kurabiye yapiyor yeter artık bende yapcam
2 tepsi yaptim bende, bir kasede patates salatasi5 tepsi kurabiye yaptım az evvel
Yarın kızlarımın sınıf pikniği var, ona götüreceğim
Geçmiş olsun canımBebiş iyi benim biraz ağrım var kuzucum iyi olacağız inşallah
Muhteşem2 tepsi yaptim bende, bir kasede patates salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?