- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Ulan hicmi usenmediniz be ahafsjsv
Geçmiş olsun miniksadece o olsa yije iyi sabaha kusma ishalle gunaydin dedim hala da midem kotudugunde cok terledik sonra da usuduk sicagi sicagina farketmedik o halle bir de o agir dugun yemekleri
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Geçmiş olsunTünaydın herkese
Gribim geri geliyor gibi, dün akşam 10 da yattım, her yerim acıyor, reflüm coşmuş, öksürük falan derken sürünerek yeni güne başladım. Bir işte yapmadım evde, akşam mutfağı toparladım sadece, güzel bir gün olur inş
Evet öğlende yapıyorum eve getiriyorum yiyorlarkolay gelsin, sağlık olsunda hepsi haloluyor
okul birazda düzen getiriyor sanki değilmi sen öğlen yemeğide yapıyordun herhaldee
Kendim diye demiyorum çok güzelimaman sende bana tutulmada negoya tutul merak etmeyecegim artik
Herkes güneşe ben sana tutuluyorum negooooooooo
Nerdesin negooooooooo
Negooooooooo
BurdayımNegoooooooooooooo
Bizimki ferahlatmıyor muSenin msjlarin içimi ferahlatıyor
Fırsatçı
Çüşş yavaş ulan
Ohoo sen böyle kaş göz edersen
Pastane un kurabiyesi seviyorsan kremşanti yağ ve unla yapılan kurabiyeden yap en son yaptığım ondan çok güzel olduOf herkes kurabiye yapiyor yeter artık bende yapcam
Valla pudingli kurabiye yaptim 2 cesit attim firina, bir dahaki Seferede bunu deneyim bayilirim un kurabiyesinePastane un kurabiyesi seviyorsan kremşanti yağ ve unla yapılan kurabiyeden yap en son yaptığım ondan çok güzel oldu
Ben seni gördüm de tutuldum miniğimaman sende bana tutulmada negoya tutul merak etmeyecegim artik
Neden olmuş canım idrar yolu enfeksiyonu mu?Bebiş iyi benim biraz ağrım var kuzucum iyi olacağız inşallah
Kız nasıl olduSelizay geçmiş olsun canım alıntıda gördüm iyisinizdir inş
Sağlıklı güzel haberle bekliyoruz iyice dinlenBebiş iyi benim biraz ağrım var kuzucum iyi olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?