Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah uyanıp iki makine çamaşır katlayıp yerleştirdim bir makinede yıkayıp astım kedinin bakımını yaptım odalar havaladırılıp yataklar toplandı kahvaltı hazırladım şimdi mutfağı toplayıp çıkıcam

Kızın odasına gardolap yaptıracam kapak modeli renk beğenmem lazım 6 kapılı olucak biraz derin. yatak yorganda koyabilmek için. öneri ve desteklerinize açığım

Dolap kapakları cam veya ayna olmayacak

Oda darsa sürgülü olabilir ama kapaklı dolaplar daha şık duruyor panjur kapak falan oluyor bide hazeranmıydı ama o delikli olmaz bak ilk olmayacağı belirledik

İşler bitsinde silip yerleştirirsin enişteyle tam emekli aktivitesi
Evet evet valaha büyük destek dün bayağı yeri kazımış silmiş filan, birde bana neden kadın tutmuyorsun diyorlar dedim kadın gelip napıcak ben bile eşyaları nereye koyacağımı bilemiyorum....

Oda darsa sürgülü olabilir ama kapaklı dolaplar daha şık duruyor panjur kapak falan oluyor bide hazeranmıydı ama o delikli olmaz bak ilk olmayacağı belirledik
Sürgülüler görünüşte iyi olurdu ama kullanımı rahat olmuyor şu an yatak odasında sürgülü kapak var eşimle kavga edip duruyoruz çıkartalım kapakları diyorum adam istemiyor .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…