Gel beraber içek
Yavru ustalar gidip geliyor. bu sabah merdivenciler geldi çalışıyorlar bu gün onlara dışardan yemek söyliyeceğim herhalde kahvaltı sofrasını toplayım işe geçicemNaptın frida ev ne alemde?
Allah kolaylık versinYavru ustalar gidip geliyor. bu sabah merdivenciler geldi çalışıyorlar bu gün onlara dışardan yemek söyliyeceğim herhalde kahvaltı sofrasını toplayım işe geçicem
1 ya da 2 si gideceğim doktora canımTedavi sonucunu ne zaman alıcan kukriş konuşamadık?
Sağol canımAllah kolaylık versin
Afiyet olsunGel beraber içek
Yavru ustalar gidip geliyor. bu sabah merdivenciler geldi çalışıyorlar bu gün onlara dışardan yemek söyliyeceğim herhalde kahvaltı sofrasını toplayım işe geçicem
Ütü yaparken dizi iyi oluyor diğer türlü hareketli pop müzik 90 lar iyi öneriKızlar bir soru? iş yaparken en çok ne dinliyor ne izliyorsunuz kafamdaki düşünceler bırakmıyor bu ara iş yaparken kafa dağıtmam lazım
Sabah uyanıp iki makine çamaşır katlayıp yerleştirdim bir makinede yıkayıp astım kedinin bakımını yaptım odalar havaladırılıp yataklar toplandı kahvaltı hazırladım şimdi mutfağı toplayıp çıkıcam
Kızın odasına gardolap yaptıracam kapak modeli renk beğenmem lazım 6 kapılı olucak biraz derin. yatak yorganda koyabilmek için. öneri ve desteklerinize açığım
Dolap kapakları cam veya ayna
O ne la kazanda iç kazandaaa
Evet evet valaha büyük destek dün bayağı yeri kazımış silmiş filan, birde bana neden kadın tutmuyorsun diyorlar dedim kadın gelip napıcak ben bile eşyaları nereye koyacağımı bilemiyorum....İşler bitsinde silip yerleştirirsin enişteyle tam emekli aktivitesi
Kahvaltıdan ayrilamiyorum yine
Ne tedavisi ?1 ya da 2 si gideceğim doktora canım
Az kalmış bu arada başka ilaç kullandın mı?1 ya da 2 si gideceğim doktora canım
Sürgülüler görünüşte iyi olurdu ama kullanımı rahat olmuyor şu an yatak odasında sürgülü kapak var eşimle kavga edip duruyoruz çıkartalım kapakları diyorum adam istemiyor .....Oda darsa sürgülü olabilir ama kapaklı dolaplar daha şık duruyor panjur kapak falan oluyor bide hazeranmıydı ama o delikli olmaz bak ilk olmayacağı belirledik
O ne la kazanda iç kazandaaa
Ağzına nolmuş allah allah boğazı mı yoksa aft falan mı geçmiş olsunBugün çok isim var oğlum gitmedi ağzım aciyr diyor. Onu bı götüreyim geliyim. Maraton yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?