Kahvaltıdan ayrilamiyorum yine
AMİNAllahım şu yazdan kalma gün ne kadar hoşuma gitse de sonbahar için fazla sıcak.
Yağmurlu olmalı hava hayırlı rahmet yağsın inş.
Eskiden nego günlük iş kitliyordu nolduuu şimdilerde günaydın diyip gidiyorSen git gel ben seni ateşlerim inş sönmezsem
Bu ara ödev vermiycem dedi yoksa veriyordu.
AAA niyeki ne haliniz varsa görün demeye mi getirdi acabaBu ara ödev vermiycem dedi yoksa veriyordu.
Aft da değil ya damagim ağrıyor diyor 3 gündür aç . Akşam öğretmen aradı çok zor yedirebildim yemeği yemiyor diyeAğzına nolmuş allah allah boğazı mı yoksa aft falan mı geçmiş olsun
Gecmiş olsunAft da değil ya damagim ağrıyor diyor 3 gündür aç . Akşam öğretmen aradı çok zor yedirebildim yemeği yemiyor diye
Teşekkür ederimGecmiş olsun
Odaklanılacak bir işse Kuran dinliyorum. Playlistim var, onu çalıyorum Spotify'dan.Kızlar bir soru? iş yaparken en çok ne dinliyor ne izliyorsunuz kafamdaki düşünceler bırakmıyor bu ara iş yaparken kafa dağıtmam lazım
Yok canım ne haliniz varsa demediAAA niyeki ne haliniz varsa görün demeye mi getirdi acaba
Gerçi geçen geldiğimde ödevleri yapamadığım çok oldu
Aaa unutmuşum mehterle başlayordunOdaklanılacak bir işse Kuran dinliyorum. Playlistim var, onu çalıyorum Spotify'dan.
Eğer en hızlı modda iş yapmam gerekiyorsa koşturarak marş dinliyorum,bu favori parçam.
Bu arada tabii ki savaşa hayır.
Benikileri hiç sorma bir düğün bir tatil bir gezi derken
Tabii ki mehter de varAaa unutmuşum mehterle başlayordun
Sıkıntın halloldu mu?Günaydın kızlar
Geçmiş olsunGünaydınn Gençler..Bizde güne hastalıkla uyandık maalesef.
Aile boyu hastayız bebiş gece uyuyamadı en çok o zorlanıyor burnunu açamadık.
Bi çay daha doldurdum evde limon da yok içince bana iyi geliyor.
Ben Kuran açıyorum genelde Bakara suresi. Mutfaktaysa işim yarım izlediğim dizileri izliyorum.Kızlar bir soru? iş yaparken en çok ne dinliyor ne izliyorsunuz kafamdaki düşünceler bırakmıyor bu ara iş yaparken kafa dağıtmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?