Niye la sirkeyi bana söve söve bol mu çalıyon bu aralarSen hariç toto canavarıJES
Insallah daha iyi olacaksiniz iki minnoşHastaneden taburcu oldum, evde oral devam ediyor tedavim canım bonusum
Sağ salim bi doğuraydın inşHastaneden taburcu oldum, evde oral devam ediyor tedavim canım bonusum
Hahahaha sirkeyi hep bol çaldım, turşu olmama ramak kaldı. Toto turşusuNiye la sirkeyi bana söve söve bol mu çalıyon bu aralar
Ay inşallahSağ salim bi doğuraydın inş
Evet güzel anneGüzel miyim gerçekten
Şu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyimOnu da dahil etmelisin bu eğlenceli aktiviteye
Kız çok soğuk ne halısı içim çekildiBizim beyde evde Bende halı yıkatıcam bugün
Günlük hayatta da şu bey lafını hiç kullanmam haa
Ayy bayıldım.Evin en sevdiğim yeriii
Hatırlatim burası AdanaŞu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Kız çok soğuk ne halısı içim çekildiBen hiç sevmem o hitabı Erzurum'da bey veya beyefendi demezsen çok büyük günah işlemişsin gibi ayipliyorlar
Ayy bayıldım.Şöyle bi oda yapasım geldi.Eşim ve benimde kitaplarımız var ama bi kitaplığı kaplıyor okuyamıyoruz ki alalım bu aralar böyle artık.
Arkada da resimleriniz var gördüm azıcık...Çok tatlı bi çifte benziyorsunuz.Rabbim huzurunuzu daim etsin inş.
Bizim burada bey desem gülerler espri gibi arada söylemişizdir.İsmi var neyine yetmiyorŞu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Kız çok soğuk ne halısı içim çekildiBen hiç sevmem o hitabı Erzurum'da bey veya beyefendi demezsen çok büyük günah işlemişsin gibi ayipliyorlar
Ben biraz daha düşüneyimİlk 3 yaş iyi sonra kayış kopuyor bende
Şu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Bende sevmezdim valla bunalırdım o sıcaktan hamam gibiHerkes severdi evde bir ben sevmezdim
Aslında yapılabilir ama biliyorsun artık evler Tr de kutu gibi yapılıyor maalesef.Teşekkür ederim, Allah razı olsun, hepimize huzur versin Rabbim
Kitaplığım benim yıllarım, oradan oraya taşıdım durdum yıllarca, hepsinin içinde alındığı tarih ve yer yazar, hayatımın kronolojisi gibi, onun bir de karşı duvarı var kitaplarla dolu. O oda çocukluğumdan beri hayalimdi, dünyadan kopuyorum orada olunca, terapi gibi geliyor. Yeri müsait olan, okumayı seven herkese tavsiye ederim bir kitaplık, çok huzur veriyor
İnternet paketi bitmişti sanırım@N u r nerelerdesin hemşehrim hiç yazmıyorsun?☺
AhahahahahahŞu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Şu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Bakıyorum hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?