Düzenli Evimiz & Hayatımız

Onu da dahil etmelisin bu eğlenceli aktiviteye
Şu an çalışmıyor belegesel izliyor tam zamanı bence. Ama izlesin ya kendini ve ailesini daha yakindan tanısin müsaade ediyim
Bizim beyde evde Bende halı yıkatıcam bugün
Günlük hayatta da şu bey lafını hiç kullanmam haa
Kız çok soğuk ne halısı içim çekildi Ben hiç sevmem o hitabı Erzurum'da bey veya beyefendi demezsen çok büyük günah işlemişsin gibi ayipliyorlar

Evin en sevdiğim yeriii
Ayy bayıldım. Şöyle bi oda yapasım geldi.Eşim ve benimde kitaplarımız var ama bi kitaplığı kaplıyor okuyamıyoruz ki alalım bu aralar böyle artık.
Arkada da resimleriniz var gördüm azıcık... Çok tatlı bi çifte benziyorsunuz.Rabbim huzurunuzu daim etsin inş.

Hatırlatim burası Adana Öğlen vakti teras sıcacık olur ben çıkmam o isterse yıkasın.

Teşekkür ederim, Allah razı olsun, hepimize huzur versin Rabbim
Kitaplığım benim yıllarım, oradan oraya taşıdım durdum yıllarca, hepsinin içinde alındığı tarih ve yer yazar, hayatımın kronolojisi gibi, onun bir de karşı duvarı var kitaplarla dolu. O oda çocukluğumdan beri hayalimdi, dünyadan kopuyorum orada olunca, terapi gibi geliyor. Yeri müsait olan, okumayı seven herkese tavsiye ederim bir kitaplık, çok huzur veriyor

Bizim burada bey desem gülerler espri gibi arada söylemişizdir.İsmi var neyine yetmiyor

Aslında yapılabilir ama biliyorsun artık evler Tr de kutu gibi yapılıyor maalesef.
Hakikaten öyle kitaplara sarınca dünyadan kopuyorsun uçsuz bucaksız bi hayal alemine dalıyorsun gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…