Günaydın hayırlı huzurlu bir hafta olsun hepimiz içinGünaydınnnn tatlı dilli güler yüzlü kadınlarEki Görüntüle 3153603
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Gunaydin haftaya hizli bir giris yaptim,kizi uyutcam diye yatak odasını temizledim, kizi da uyuttum simdi gidip kahvalti hazirliycam, kahvaltidan sonra geri kalan islerimi halledip ayin son gununu bitirmek istiyorum, kasim ayina issiz güçsüz baslamak istiyorumGünaydınnnn tatlı dilli güler yüzlü kadınlarEki Görüntüle 3153603
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Evet kaplumbağası ile giriyordu sıkılmış ondan. Babam yıkasin diye tutturdu öyle ikna oldu.Suyla oynamayı her çocuk sever oyuncakları banyoya sokmayı denemişsindir dimi?
Benim küçüğünde çok zordu zamanla farketti. Ömrümüzü yiyorlar.
Onlara kızıyodum diye bi de adamla kavga ediyodum
Yani zor evet ama farklı bı şekilde huzur veriyorlar ya. Bir sarilmalari tüm herşeyi götürüyorGerçekten çok mu zor çocuk lora yadogurmakla dogurmamak arasında çok gidip geliyorum istek bi geliii bi gidiyii
Bu sene bikac arkadaşın cocuguyla tanıştım çoğu 1 civarı yaşında en tatlı zamanları birine de bugün gittim 2 aylık üstüme kustu ama yine de sevdim çünkü mis gibi kokuyordu kusmugu shsshs
Sevmek çok hoş da bakmak nasıl bilmiyorum büyük sorumluluk cesaret bulamiyorum
Banyoyu sıcak yapıyordu canım hamam gibi oluyordu buhardanHalime şükrettim bi an.
Hasta olmuyor muydun
Benimki o yaşta başladı yıkanmaya. Arada babası sıcak sıcak çitiliyor bazen12 kasımda 9 yasina girecek
Herkes severdi evde bir ben sevmezdimOfff kazan dedin nefesim kesildi 5 yaşıma kadar kazan vardı lojmanda son zamanları hatırlıyorum
O nedir ki bende reklam çıkmıyorMasum masum mesajları okumaya çalışıyorum, yahu Allahını seven şu dönen prada şişesine bir çözüm bulsun, ne biçim reklam bu ya beynim döndü kaç gündürkullanamam kardeş ben bunu bu ne ısrar ya, nefret ettim dönen prada şişesinden
Anca çiçek dik ancaaaBugün naptım
Kahvaltı hazırla topladım
Banyo temizledim
Çamaşır astım
Sukulent bebeklerini diktim ayrı bir yere
Dökülen toprağı balkonu süpürdüm
Mutfağı süpürdüm
Yemek yaptım
Ödev yaptırdım
Başka bir şey yapmadım baştan iyiydim sonra ev bastı beni
İlk 3 yaş iyi sonra kayış kopuyor bendeGerçekten çok mu zor çocuk lora yadogurmakla dogurmamak arasında çok gidip geliyorum istek bi geliii bi gidiyii
Bu sene bikac arkadaşın cocuguyla tanıştım çoğu 1 civarı yaşında en tatlı zamanları birine de bugün gittim 2 aylık üstüme kustu ama yine de sevdim çünkü mis gibi kokuyordu kusmugu shsshs
Sevmek çok hoş da bakmak nasıl bilmiyorum büyük sorumluluk cesaret bulamiyorum
Hadi sen bugün çamaşır katla yerleştirBaşımın çaresine bakayım
Yandık evin hali alır başını gider şimdi
Zaten çamaşır mk alt tarafında kapak olduğunu da burdan gördüm. Hiç dikkat etmemişim ya..
Bir başladım duramıyorum işteMaşallah ne çokmuş
Benim 2 tane.
Ay benimde bu gece uykum kaçtı kalktım iki saat tv izledimNe güzel uyuyordum gözlerim faltasi gibi açıldı uyu uyuyabilirsen hadi bakalım
Seni hakedecek ne yaptım jesNegooooooooooo günaydın mesajin insani otomatik bir kaliba sokuyor Negooooooooo
Belki ben tatlı dilli guler yuzlu olmak istemiyorum hepinizi kesmek istiyorumm
Onu da dahil etmelisin bu eğlenceli aktiviteyeAkşamdan listemi bile yaptım ne işler yapicaktim. Bugün evden çalışacağını söyledi pamuk prens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?