O vakitler ben çok maldım yaUyumazdi bebe uykuya hasrettim uyudu ben uyuyamıyorum bu ne tur bi manyaklik bonbon
Ürünleri kamyona koyunca da seviniyor muydunLüks çiftlikti ama mısır patlama makinesi vardı
Kismetim taşmışAktif Lora hakkını ayırdım kardeşim
Ürünleri kamyona koyunca da seviniyor muydun
Yarabbiiii sukurler olsun tek değilmişimO vakitler ben çok maldım yahayday diye bi oyun vardı çiftlik oyunu ona sarmıştım emzirmeye uyanınca alıyodum çocuğu tel yanımda her fırsatta çiftlik işlerini yapıyorum.
Turta yapmak için şekeri bile ben ekiyorum sütü sağıp tereyağ yapıyorum bi de bunları satıyodum
Çok uzun devam ettim buna taa ki bir gün gündelik hayatta yaptıklarımı niye kafa dağıtacağım oyunda yapıyorum diye düşünüp aydınlana kadar.
Bi ev süpürmüyodum tavıkları yemliyodum
Benim kız küçükken bütün sakladığım ürünleri hep satardı hemde 1 liraya gelirdim elmasları olmadık yerlere vermişO vakitler ben çok maldım yahayday diye bi oyun vardı çiftlik oyunu ona sarmıştım emzirmeye uyanınca alıyodum çocuğu tel yanımda her fırsatta çiftlik işlerini yapıyorum.
Turta yapmak için şekeri bile ben ekiyorum sütü sağıp tereyağ yapıyorum bi de bunları satıyodum
Çok uzun devam ettim buna taa ki bir gün gündelik hayatta yaptıklarımı niye kafa dağıtacağım oyunda yapıyorum diye düşünüp aydınlana kadar.
Bi ev süpürmüyodum tavıkları yemliyodum
Bulastirmayin ya bak canım istedi yineBenim kız küçükken bütün sakladığım ürünleri hep sataradı hemde 1 liraya gelirdim elmasları olmadık yerlere vermiş
Ya o ambar ersa malzemelerini toplamak
Günaydın herkese deGünaydınnnnEki Görüntüle 3154892
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
90 küsürlük levelik çiflğimi kızım batırdığı için kapattımBulastirmayin ya bak canım istedi yine
İflas ettirdi yani90 küsürlük levelik çiflğimi kızım batırdığı için kapattım
Yeniden açtım herşeye yeninden başlamak sıkıcı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?