- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Geçmişi okumadığım ortaya çıktı veya unuttum. Teşekkür ederimbonus dün nisbet yapmıştı kabak tatlı sına ceviz kırarak da oradan
Günaydınnnn tatlı kadınlarEki Görüntüle 3155793
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
ALLAH rahmet eylesin çok üzüldümGünaydın ödevleri yapamam bugün çocukların okuluna giden dün araba kazası geçiren kız çocuğu vefat etti komşuymuşuz başsağlığına gideceğiz kaza yapan iki arabanın sahibide komşumuz iki evde perişan halde ..
Olmadı akşama giderim canımYavrum bi doktora mi gitsen su sari vitaminn posetinden baglatirsin olmadi
Tamam canım vardı bundan kaynatim hemen. Teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsunD u t canım cevizin içinden çıkan sapları varya onları kaynatıp içine limon bal karabiber atıp içebilirsin öksürüğe iyi geliyor Bende isyerinde şimdi kaynatiyorum
Geçmiş olsun canım RABBİM hepimize şifa versin
Eki Görüntüle 3155861
Oyyy rabbim bu nasil acıGünaydın ödevleri yapamam bugün çocukların okuluna giden dün araba kazası geçiren kız çocuğu vefat etti komşuymuşuz başsağlığına gideceğiz kaza yapan iki arabanın sahibide komşumuz iki evde perişan halde ..
Şarkışlada oldu değil mi gördüm milli eğitim baş sağlığı paylaşmışGünaydın ödevleri yapamam bugün çocukların okuluna giden dün araba kazası geçiren kız çocuğu vefat etti komşuymuşuz başsağlığına gideceğiz kaza yapan iki arabanın sahibide komşumuz iki evde perişan halde ..
Ayy çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu başınızaagolsun.Allah sabır versin.Ölüm Allah tan..Günaydın ödevleri yapamam bugün çocukların okuluna giden dün araba kazası geçiren kız çocuğu vefat etti komşuymuşuz başsağlığına gideceğiz kaza yapan iki arabanın sahibide komşumuz iki evde perişan halde ..
Fayda etmiyorsa ilaç değişebilir antibiyotik mi verdi penisilin mi?Çok az negom
Oyy geçmiş olsun canımKeşke dün yapsaymisim işimi yaa su an çok pişmanım. Oğlan hasta bende de başladı dün iyiken yapmadım da
Okumadım ama bal kabağı diyorum
Günaydın mesajında ki resimden anlaşıldıdesene bu gün mis gibi kabak tatlısı var ayyyy birde fırına verirsen bu akşam sizdeyim ilk uçak ile geliyorummmm
Evet kabak
Kalbin temizmis canimEvet kabak
Hem de dilimlenmiş hazır ben pişiricem
Dedim akşam kabak olsa keşke sabah gelen nasibi bak
Afiyet şifa olsun.Evet kabak
Hem de dilimlenmiş hazır ben pişiricem
Dedim akşam kabak olsa keşke sabah gelen nasibi bak
Bende bazen içimden birşey geçirsem karşıma çıkıyor çok tuhaf oluyorum.Çekim yasası diyorlarKalbin temizmis canim
Bence temiz kalplilikten.benimde kizim olacagıni ruyamda yüzüme soylemislerdi.Rabbim kullarina bazi seyleri hisettiriyor.bunu yasamak cok guzelBende bazen içimden birşey geçirsem karşıma çıkıyor çok tuhaf oluyorum.Çekim yasası diyorlar
Hamileliklerimde öyle cinsiyetini de önceden biliyorum Allah'ın hissettirmesi tabi.
Test yaptığım ilk gün not almışım kızım olacak öyle hissediyorum diye.
Cam silme işini daha fazla erteleyemeyeceğim kv gelecek birkaç güne3 kasım ödevi
Portmanto, ayakkabılık düzenlemek silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Ay ne güzelmiş senin de rüyanBence temiz kalplilikten.benimde kizim olacagıni ruyamda yüzüme soylemislerdi.Rabbim kullarina bazi seyleri hisettiriyor.bunu yasamak cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?