Düzenli Evimiz & Hayatımız

ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm RABBİM sabırlar versin

Yavrum bi doktora mi gitsen su sari vitaminn posetinden baglatirsin olmadi
Olmadı akşama giderim canım
Tamam canım vardı bundan kaynatim hemen. Teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun

Oyyy rabbim bu nasil acı allah sabir versin başınız sağ olsun canım

Şarkışlada oldu değil mi gördüm milli eğitim baş sağlığı paylaşmış
Allah sabır versin ailesine

Ayy çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu başınızaagolsun.Allah sabır versin.Ölüm Allah tan..

Okumadım ama bal kabağı diyorum

Günaydın mesajında ki resimden anlaşıldı desene bu gün mis gibi kabak tatlısı var ayyyy birde fırına verirsen bu akşam sizdeyim ilk uçak ile geliyorummmm

Kabak olduğunu nerden anladınız kız Teneffus Zili penyez83 bonusta sormamıs negoda söylememiş.
Evet kabak
Hem de dilimlenmiş hazır ben pişiricem
Dedim akşam kabak olsa keşke sabah gelen nasibi bak

Evet kabak
Hem de dilimlenmiş hazır ben pişiricem
Dedim akşam kabak olsa keşke sabah gelen nasibi bak
Afiyet şifa olsun.
Ben bi kez yaptım çokta güzel oldu ama hiç sevmedim damak zevkime uygun değildi.
Hatta tahin ceviz de serpiştirdim ama mideme öyle bi dokunmuştu ki gaviscon içmek zorunda kalmıştım. Bi daha aslaa.

Kalbin temizmis canim
Bende bazen içimden birşey geçirsem karşıma çıkıyor çok tuhaf oluyorum.Çekim yasası diyorlar
Hamileliklerimde öyle cinsiyetini de önceden biliyorum Allah'ın hissettirmesi tabi.
Test yaptığım ilk gün not almışım kızım olacak öyle hissediyorum diye.

Bence temiz kalplilikten.benimde kizim olacagıni ruyamda yüzüme soylemislerdi.Rabbim kullarina bazi seyleri hisettiriyor.bunu yasamak cok guzel

Sabah kahvaltısını hazırladım çocuklarla kahvaltı yaptık.
Yatakları toparladım.
Sofrayı toparladım.
Tezgahta yıkanmış bulaşıkları dizdim.
Kirlileri elimde yıkadım.
Oğlanın beslenmesini hazırladım.
Bol bol okuma yaptırdım.Üst başını giydirdim ayakkabılarını sildim saç baş taradım falan keşke artık biraz kendi yapabilse
Ev temiz toplu yemekte dünden var hava miss gibi bebişle duş almak istiyorum biraz daha ısınmasını bekliyorum havanın.☺

Bence temiz kalplilikten.benimde kizim olacagıni ruyamda yüzüme soylemislerdi.Rabbim kullarina bazi seyleri hisettiriyor.bunu yasamak cok guzel
Ay ne güzelmiş senin de rüyan
3.gebeliğimde rüyamdan uyanmak üzereydim ben oyle hissediyordum.Kulağıma kuran okunuyordu ikra süresi ydi 3 defa İdil İdil kulağımda çınlamıştı ama bi süre sonra kabuslar görmeye başladım bebeğimin düşük olacağını hemen anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…