AntibiyotikFayda etmiyorsa ilaç değişebilir antibiyotik mi verdi penisilin mi?
Bende haberi gördüm nego çok üzüldüm çokŞarkışlada oldu değil mi gördüm milli eğitim baş sağlığı paylaşmış
Allah sabır versin ailesine
Penisilin verseydi keske eşimi ayakta atlatan oyduAntibiyotik
Ye demedim la napin bunu dedi tut at agzina dedim bendeVurmayın yüzümeaklımda kalan cevizden kurt çıkmıştı jes ye diyodu falan
Tamam yine yemiş olmuyo mu cidden bugün Algım çok düşükYe demedim la napin bunu dedi tut at agzina dedim bende
Akşam gittiğimde söylerim penisilin versin canım sağolasınPenisilin verseydi keske eşimi ayakta atlatan oydu
Evet canım şarkışla da olduŞarkışlada oldu değil mi gördüm milli eğitim baş sağlığı paylaşmış
Allah sabır versin ailesine
Bende hamileyim oğlum olacak demiştim şaka yaptığımı sandı eşim kan testi verdik hamilelik yok denildi 2 hafta sonra idrarda çıktı tekrar gittim aynı dr şok oldu ilk defa yaşadım bunu dediydiBende bazen içimden birşey geçirsem karşıma çıkıyor çok tuhaf oluyorum.Çekim yasası diyorlar
Hamileliklerimde öyle cinsiyetini de önceden biliyorum Allah'ın hissettirmesi tabi.
Test yaptığım ilk gün not almışım kızım olacak öyle hissediyorum diye.
Benim hep gelir bir bakarım eşim almış aklımdan geçeni
Öyledir canım kalbimKalbin temizmis canim
Benim bir öyle çok kötü oldu iki farklı antibiyotik sonrası penisilin geçirmişti.Antibiyotik
Sen suşehrinde değil miydinEvet canım şarkışla da oldu
İnşallah benim ki de geçerBenim bir öyle çok kötü oldu iki farklı antibiyotik sonrası penisilin geçirmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?