Ondanda var da bozuldu takımı o bende değil. Al içeri al alAy kayınvalidemde şu sarı fincanlardan var hiç kullanmamış ben isteyeceğim gelecek yazköye yazlık eve getirdi ve yine kullanmıyor
Allah razı olsun canım hamilelikten bu yana iki dolgu, bir kanal, 2 çekim oldu o değil geçen tahlil verdim b12, Demir, D vitamini her şey yerlerde yani onca yediğim mübarekler nereye gidiyorGeçmiş olsun canım çok yordu dişlerin seni.
Notu bol tut hocam
Benim büyüğünde yazılılar tam gaz. Anne kaç alayım diyor en az 100 en çok 100 diyorum
Allah razı olsun canım şükür öğrencilerin genel olarak iyi durumu ama daha 100 alan çıkmadı orası ayrıGeçmiş olsun canım.
Sınavlar içinde kolay gelsin hem sizlere hem öğrencilere inş.
Alayım alayım o da bana vermek ister bence yaOndanda var da bozuldu takımı o bende değil. Al içeri al al
Takviye kullan mutlaka canım hepsi önemli değerler. Sen bilişim öğretmeniydin değil mi?Allah razı olsun canım hamilelikten bu yana iki dolgu, bir kanal, 2 çekim oldu o değil geçen tahlil verdim b12, Demir, D vitamini her şey yerlerde yani onca yediğim mübarekler nereye gidiyor
Aranan Veli sensin Nego
Allah razı olsun canım şükür öğrencilerin genel olarak iyi durumu ama daha 100 alan çıkmadı orası ayrı
Verdi birkaç tane canım emzirdiğim için b12 vermedi bi tekTakviye kullan mutlaka canım hepsi önemli değerler. Sen bilişim öğretmeniydin değil mi?
Aaa niye emzirmeyle ne alakası var ki?Verdi birkaç tane canım emzirdiğim için b12 vermedi bi tek
Aynen bilişim canım
Bilmem emziriyorum deyince b12yi siliyorum eti, sütü artır dedi sormadım açıkçasıAaa niye emzirmeyle ne alakası var ki?
Bilmiyorum kiNazar mı değdi sana ne oldu böyle
Çok ilginç ya b12 çok düştüyse öyle yemekle yükselmiyor ki benim küçük iki defa 5 er doz olmuştuBilmem emziriyorum deyince b12yi siliyorum eti, sütü artır dedi sormadım açıkçası
O atalet bir gelince yapışıyor çok alışmadan kovmak lazım onuBilmiyorum kicok Ertelemeye basladim isleri,agirlik var ustumde malesef yarin bi bismillah diyip evin altini ustunu getirmeye basliyim
Genelde sevilen derslerden niye 100 alan olmadı acep sorular zormuydu hocamVerdi birkaç tane canım emzirdiğim için b12 vermedi bi tek
Aynen bilişim canım
Emzirmede multivitamin veriyorlar ya ondada var b12Bilmem emziriyorum deyince b12yi siliyorum eti, sütü artır dedi sormadım açıkçası
Hiç bilmiyorum canım 300lü bir şeydi alt sınır 400 bildiğim kadarıylaÇok ilginç ya b12 çok düştüyse öyle yemekle yükselmiyor ki benim küçük iki defa 5 er doz olmuştu
Yok değildi kesinlikle gerçekten çalışan öğrenciyi ayırt etmek için bi 10 puanlık zor sayılabilecek dersi iyi dinleyen öğrencinin yapabileceği soru vardı genelde onda takılmışlar çoğunluk 80-90 civarı 90 üzeri alanlar da var elbette de 100 çıkmadı maalesefGenelde sevilen derslerden niye 100 alan olmadı acep sorular zormuydu hocam
Bilmiyorum yazmadı bana ayrı ayrı d vitamini ve demir yazdıEmzirmede multivitamin veriyorlar ya ondada var b12
Harikaİşten geldim
Yemek yaptım
yemek sonrasi mutfağı topladım
Ocağı tezgahı sildim
wc ve lavaboyu yıkadım
Havluları değiştirdim
çay demledim
Şimdi biraz dinlenme çay keyif ve örgüterapisi yapıyorum
Herkese mutlu huzurlu keyifli geceler
Eki Görüntüle 3158892
Severim örgü örmeyi tam bir terapi benim için deHarikabazen o kadar özlüyorumki şu elişinin verdiği terapi durumunu belki tam soğuklar başladığında bir kaç liif örerim
Be niyetin duan varsa Rabbim hayırlısıyla Ya Fettah ismiyle kolaylaştırsın jesikommmm ederiz tabikideCanlar bir yolum bir niyetim var. Eğer hayırlısı ise açılsın kapılar değilse kapansın kapilar.
Sizden de bana dua etmenizi rica ediyorum.
Allahim saglik sihhat versin hayır olanı bize nasip etsin inşallah.
Hepinizden allah razi olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?