Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım çok yordu dişlerin seni.
Notu bol tut hocam
Benim büyüğünde yazılılar tam gaz. Anne kaç alayım diyor en az 100 en çok 100 diyorum
Allah razı olsun canım hamilelikten bu yana iki dolgu, bir kanal, 2 çekim oldu o değil geçen tahlil verdim b12, Demir, D vitamini her şey yerlerde yani onca yediğim mübarekler nereye gidiyor
Aranan Veli sensin Nego
Geçmiş olsun canım.
Sınavlar içinde kolay gelsin hem sizlere hem öğrencilere inş.
Allah razı olsun canım şükür öğrencilerin genel olarak iyi durumu ama daha 100 alan çıkmadı orası ayrı

Takviye kullan mutlaka canım hepsi önemli değerler. Sen bilişim öğretmeniydin değil mi?

İşten geldim

Yemek yaptım
yemek sonrasi mutfağı topladım
Ocağı tezgahı sildim
wc ve lavaboyu yıkadım
Havluları değiştirdim
çay demledim

Şimdi biraz dinlenme çay keyif ve örgü terapisi yapıyorum

Herkese mutlu huzurlu keyifli geceler

Çok ilginç ya b12 çok düştüyse öyle yemekle yükselmiyor ki benim küçük iki defa 5 er doz olmuştu
Hiç bilmiyorum canım 300lü bir şeydi alt sınır 400 bildiğim kadarıyla
Genelde sevilen derslerden niye 100 alan olmadı acep sorular zormuydu hocam
Yok değildi kesinlikle gerçekten çalışan öğrenciyi ayırt etmek için bi 10 puanlık zor sayılabilecek dersi iyi dinleyen öğrencinin yapabileceği soru vardı genelde onda takılmışlar çoğunluk 80-90 civarı 90 üzeri alanlar da var elbette de 100 çıkmadı maalesef
Emzirmede multivitamin veriyorlar ya ondada var b12
Bilmiyorum yazmadı bana ayrı ayrı d vitamini ve demir yazdı

Harika bazen o kadar özlüyorumki şu elişinin verdiği terapi durumunu belki tam soğuklar başladığında bir kaç liif örerim

Slm kizlar. Bugün kizin öğretmeni ve velilerle cafeye gidecektik sabah ancak yemek yaptim.esimde evde.kizin odasini düzenledim süpurdüm
Guzel geçti eğlendik eve geldik oğlan yemegi bitirmiscok istahli valla yemek yetistiremiyorum.afiyet olsun kuzuma
Ev dandiniydi valla biraktik çıktik.artik mutfagi topladim mak.calistirdim
Cay koyup kahvaltı hazirladim artik yedik.
Mak.calisiyordu bulasik lari elde yikadim.
2 mak.camsir katladim.
Yarin evi temizlemem lazim

Be niyetin duan varsa Rabbim hayırlısıyla Ya Fettah ismiyle kolaylaştırsın jesikommmm ederiz tabikide aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…