Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah korusun çok zor. benim yeni taşındığım bölgedede köpek çok eşime yanımıza kendimizi koruyacak bişey bulundurmamız lazım dedim ama nee bilemiyorum. sokaktakilerden çok bahçelerde bağlı veya kulübesinde olan köpekler den korkuyorum kiii bazen yerlerinden çıkabiliyorlar gerçekten kaç kere şahit oldum ....
yan komşumun 2 köpeği var biz yeni taşındık diyee site bizi fırsat bilip aileye yüklenmişler ve biz şikayetçi oluyoruz gibi anlatmışlaar adamcağız birini göndericem diyip bahçeye ekstra yapay çim duvarla ayırmaya kalktı türkçede tam bilmiyorlar izin vermedik aslaa dedik biz köpekleri seviyoruz tüm evcil hayvanları ve sokak hayvalarınııda seviyoruz fakat insan saglığı ve can güvenliği olucak tabikii o başka bir boyutuu ....

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.
Sınavlar içinde kolay gelsin hem sizlere hem öğrencilere inş.

Aa ne zaman olmuş çok kötü yahu çok üzüldüm.
Rabbim esirgesin elvatlarımızı ailesine sabır versin inş.
O melek zaten cennetlik yavrum.

Ben normalde korkmazdım ama artık çok ciddi tedirgin oluyorum. Her şeyden önce iki evladım var onlar için tedirgin oluyorum korkup araba çarpan saldırı sonucu parçalanan çocukları gördükçe

Iyi aksamlar bikac gundur evde pek bisey yapmadigimdan burada da aktif olamadim. Yarin insallah mutfağa dalicam, halim kalirsa oglumun odasini da duzenliycez esimle. Okullar 1 haftalik tatile girmeden islerimi halledim istiyorum, tatilde aileme ve kendime zaman ayirmak istiyorum

Ayy gercekten mi bu kuduz olan çocuk dimi? Yaşasa da zaten gün yüzü gormucekti o da ayrı bi konu asisi geç kalmisya ben de çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin çok zor.

İyi akşamlar kizlar
Ben bugün pek bir sey yapmadim ne ara akşam oldu hicbisey anlamadım.
Babama biseyler yapip götürdüm,camasir yıkadım, bol bol kitap okudum nar ayikladim kocaman bi kaba.

Yarın güzel bi temizlik yapayim ben. Akşamdan supurgelerin filtrelerini yikiyim kurusun sabaha kadar

Nazar mı değdi sana ne oldu böyle

Köpek saldırıları için yanınızda biber gazı bulundurun diye okumuştum bir yerde tabi ne kadar etkili olur onu biledim
Onu taşımak yasak diye biliyorum da çocuklar o panikle zaten öyle bir şey kullanamaz ki

Ayy gercekten mi bu kuduz olan çocuk dimi? Yaşasa da zaten gün yüzü gormucekti o da ayrı bi konu asisi geç kalmisya ben de çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin çok zor.
Evet canım o 10 yaşında gitti

İyi akşamlar canlarım. Bugün
Yatakları topladım evi havalandırdım
Oğluma ve kendime kahvaltı hazırladım yaptık topladım
2 sepet çamaşır katladım
Bulaşık makinesini boşalttım
25 30 parça kadar ütü yaptım
Oğlana öğlen için bulgur pilavı yaptım
Parka çıktık
Oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Ders çalıştım
Akşam yemeği sonrası mutfak topladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…