Allah korusun çok zor. benim yeni taşındığım bölgedede köpek çok eşime yanımıza kendimizi koruyacak bişey bulundurmamız lazım dedim ama nee bilemiyorum. sokaktakilerden çok bahçelerde bağlı veya kulübesinde olan köpekler den korkuyorum kiii bazen yerlerinden çıkabiliyorlar gerçekten kaç kere şahit oldum ....Köpek tarafından ısırılan çocuk vefat etmiş çok üzüldüm ne acıRabbim korusun evlatlarımızı. Çocuğum okuldan geliyor çok tedirginim artık.
Söylenecek çok şey var... O çocuk acı içinde vefat etti
Geçmiş olsun canım.İyi öğlenler kızlarKaç gündür ara tatil öncesi sınavlar yazılı kağıdı okumayla yoğun geçiyor üstelik diş ağrısı da bir yandan neyse ki çektirdim ağzından bir diş daha eksildi ama olsundu kurtuldum ağrıdan en azından sizler nasılsınız ?
Aa ne zaman olmuş çok kötü yahu çok üzüldüm.Köpek tarafından ısırılan çocuk vefat etmiş çok üzüldüm ne acıRabbim korusun evlatlarımızı. Çocuğum okuldan geliyor çok tedirginim artık.
Ben normalde korkmazdım ama artık çok ciddi tedirgin oluyorum. Her şeyden önce iki evladım var onlar için tedirgin oluyorum korkup araba çarpan saldırı sonucu parçalanan çocukları gördükçeAllah korusun çok zor. benim yeni taşındığım bölgedede köpek çok eşime yanımıza kendimizi koruyacak bişey bulundurmamız lazım dedim ama nee bilemiyorum. sokaktakilerden çok bahçelerde bağlı veya kulübesinde olan köpekler den korkuyorum kiii bazen yerlerinden çıkabiliyorlar gerçekten kaç kere şahit oldum ....
yan komşumun 2 köpeği var biz yeni taşındık diyee site bizi fırsat bilip aileye yüklenmişler ve biz şikayetçi oluyoruz gibi anlatmışlaar adamcağız birini göndericem diyip bahçeye ekstra yapay çim duvarla ayırmaya kalktı türkçede tam bilmiyorlar izin vermedik aslaa dedik biz köpekleri seviyoruz tüm evcil hayvanları ve sokak hayvalarınııda seviyoruz fakat insan saglığı ve can güvenliği olucak tabikii o başka bir boyutuu ....
Iyi aksamlarGünaydınnnn muhteşem kadınlarEki Görüntüle 3158575
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Sanırım kuduz bulaşan çocuktan bahsediyorAa ne zaman olmuş çok kötü yahu çok üzüldüm.
Rabbim esirgesin elvatlarımızı ailesine sabır versin inş.
O melek zaten cennetlik yavrum.
Ayy gercekten miKöpek tarafından ısırılan çocuk vefat etmiş çok üzüldüm ne acıRabbim korusun evlatlarımızı. Çocuğum okuldan geliyor çok tedirginim artık.
Nazar mı değdi sana ne oldu böyleIyi aksamlarbikac gundur evde pek bisey yapmadigimdan burada da aktif olamadim. Yarin insallah mutfağa dalicam, halim kalirsa oglumun odasini da duzenliycez esimle. Okullar 1 haftalik tatile girmeden islerimi halledim istiyorum, tatilde aileme ve kendime zaman ayirmak istiyorum
Onu taşımak yasak diye biliyorum da çocuklar o panikle zaten öyle bir şey kullanamaz kiKöpek saldırıları için yanınızda biber gazı bulundurun diye okumuştum bir yerdetabi ne kadar etkili olur onu biledim
Evet canım o 10 yaşında gittiAyy gercekten mibu kuduz olan çocuk dimi? Yaşasa da zaten gün yüzü gormucekti o da ayrı bi konu asisi geç kalmisya ben de çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin çok zor.
Akşam haberlerinde gördük 10 yaşındaymış.Sanırım kuduz bulaşan çocuktan bahsediyor
Pek şık efenimHakettim benceEki Görüntüle 3158735
50 yıllıkPek şık efenim
Ay kayınvalidemde şu sarı fincanlardan var hiç kullanmamış ben isteyeceğim gelecek yaz50 yıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?