Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Hadi gözün aydın
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun

Selamlar:)
Ne güzel dua etmişsin Negocum Amin amin
Kızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun Bana da yıllardır iğne öneriyor doktor ama olmuyorum korkudan
İğne konusunu ayrıntılı araştırın olmadan:)

Kafam karıştı iğne konusunda, toplamda iki iğne 7.000 civarı tutuyor ve bir sürü yan etkisi var, başka bir doktora daha danışacağım. Fizik tedaviyi alıp iğneleri es geçmemi söylüyor şu an kalbim :))

Geçmis olsun. Iki igne bu fiyat iyi geleceği belli bile değil yan etkileri de cabasi bence de baska doktora da danışın

Zaten etkisi uzun sürmüyor 7 sene kadar önce kullanmıştım o zaman da fiyatı ucuktu geçici rahatlama yaptıydı benimki dirseğe olduydu

Geçmis olsun. Iki igne bu fiyat iyi geleceği belli bile değil yan etkileri de cabasi bence de baska doktora da danışın

Bende öyle düşündüm, omzumda kemikte bir sorun yok, kaslarda hafif bir ödem var, incitmekten yanlış kullanımdan olur dedi, öyle romatizma ya da eklem sıvısı gibi ciddi bir rahatsızlık değil. Ağrı var ve arkaya dönmüyor kolum ama çokta kısıtlayıcı değil. O yüzden bende başka bir doktora danışmayı düşündüm. Fizik tedaviyi alacağım ama sırtımda duruş bozukluğundan oluşan ağrılar var onlara faydası olur, omzuma da fayda eder diye düşünüyorum. İlaçların kurum kapsamına girmemesi de ayrı bir facia, zorunlu kalırsam alacak gücüm var ama alamayan ne yapıyor. Bugün fizik bölümünde çok yaşlı hastalar gördüm sanırım o bölümde fazlaca ilaç karşılanmıyor, epey bir yakınma duydum, Allah yardımcısı olsun insanların, ilave para ödememek için devlete gidiyorlar çaresizlik çok fena.

Allah yardımcın olsun

RABBİM kalıcı şifa versin tez günde canım çok geçmiş olsun
İlaç parası da feciii durumu olmayan ne yapacak nasıl alacak bu nedir yahuuu

Çok geçmiş olsun inş çabuk toparlanırsın

Geçmiş olsun başka bir doktora daha görünsen mi? Ciddi şeylerde başka bir görüş almak en iyisi

Kızlar gittim geldim doktora

Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür

RABBİM kalıcı şifa versin tez günde canım çok geçmiş olsun
İlaç parası da feciii durumu olmayan ne yapacak nasıl alacak bu nedir yahuuu
İlaçlarda durum gitgide zorlaşıyor, alerji raporum var o da ücretsiz kapsamından çıkmış, reçete başı ilave rapor parası ödüyorum. Liste her yıl değişiyor gitgide daha çok ilaç kurum kapsamından çıkıyor, büyük hastalıklarda işler çok zor, iş yerinde bir arkadaşımız var, kanser tedavisi görüyor devlet hastanesinde yatıyor şu an, bu ay dokuzbin lira ek ücret ödemişler ilaçlar için, ailesi kredi kullanıp duruyor, bugün bana yazılan ilaçlar yedibin tutuyor büyük paralar bunlar ya, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…