- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 39
Daha senle randevulaşırsamYine geç kaldım sanırımama işleri yaptım dinleniyorum. Biraz kitap okuyup öyle devam etcem
Hadi gözün aydınKızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Geçmiş olsunHiç birşey yapmadım hastaneye gittim çocuklara birsürü ilaç yazdı dr bana da covit belirtileri var artık test ile karantina yok dedi tüm vücudum ağrıyor emzirdigim için parol kullan dedi dinlenecekmişim birde
Geçmiş olsunHerkese merhaba
Hayılrlı Cumalar
Akşam pazar koşturması, mutfak paklaması derken epey yoruldum bu sabahta hastanede fizik randevum vardı, omzumda kas ödemi varmış, omuz sendrromu dedi doktor. İki tane fiyatlarını aklmın almadığı iğne yazdı, sgk karşılamıyormuş canım sıkıldı biraz, bir ay sonra da fizik tedaviye başlayacakmışım bu arada başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Verdiği iğnelerin hem fiyatları çok yüksek hem de çok yan etkisi var bilemedim kafam karıştı. Bugün bir işte yapmadım bakalım yarına Allah kerim
Ne güzel dua etmişsin NegocumHayırlı sabahlar hayırlı cumalar çiçek kadınlar
Rabbim gönlümüzü hoş etsin ,vücudumuza sıhhat versin ,ruhumumuza huzur versin, dertlerimize deva versin,bizi şikayet edenlerden değil kanıksayıp unuttuğumuz her şeye şükredenlerden eylesin.
Eki Görüntüle 3159755
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsunKızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Geçmiş olsunHerkese merhaba
Hayılrlı Cumalar
Akşam pazar koşturması, mutfak paklaması derken epey yoruldum bu sabahta hastanede fizik randevum vardı, omzumda kas ödemi varmış, omuz sendrromu dedi doktor. İki tane fiyatlarını aklmın almadığı iğne yazdı, sgk karşılamıyormuş canım sıkıldı biraz, bir ay sonra da fizik tedaviye başlayacakmışım bu arada başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Verdiği iğnelerin hem fiyatları çok yüksek hem de çok yan etkisi var bilemedim kafam karıştı. Bugün bir işte yapmadım bakalım yarına Allah kerim
Selamlar:)
Ne güzel dua etmişsin NegocumAmin amin
Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsunBana da yıllardır iğne öneriyor doktor ama olmuyorum korkudan
İğne konusunu ayrıntılı araştırın olmadan:)
Geçmis olsun. Iki igne bu fiyat iyi geleceği belli bile değil yan etkileri de cabasi bence de baska doktora da danışınKafam karıştı iğne konusunda, toplamda iki iğne 7.000 civarı tutuyor ve bir sürü yan etkisi var, başka bir doktora daha danışacağım. Fizik tedaviyi alıp iğneleri es geçmemi söylüyor şu an kalbim :))
Zaten etkisi uzun sürmüyor 7 sene kadar önce kullanmıştım o zaman da fiyatı ucuktu geçici rahatlama yaptıydı benimki dirseğe olduyduKafam karıştı iğne konusunda, toplamda iki iğne 7.000 civarı tutuyor ve bir sürü yan etkisi var, başka bir doktora daha danışacağım. Fizik tedaviyi alıp iğneleri es geçmemi söylüyor şu an kalbim :))
Ne güzel duaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar çiçek kadınlar
Rabbim gönlümüzü hoş etsin ,vücudumuza sıhhat versin ,ruhumumuza huzur versin, dertlerimize deva versin,bizi şikayet edenlerden değil kanıksayıp unuttuğumuz her şeye şükredenlerden eylesin.
Eki Görüntüle 3159755
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Geçmis olsun. Iki igne bu fiyat iyi geleceği belli bile değil yan etkileri de cabasi bence de baska doktora da danışın
Allah yardımcın olsunBende öyle düşündüm, omzumda kemikte bir sorun yok, kaslarda hafif bir ödem var, incitmekten yanlış kullanımdan olur dedi, öyle romatizma ya da eklem sıvısı gibi ciddi bir rahatsızlık değil. Ağrı var ve arkaya dönmüyor kolum ama çokta kısıtlayıcı değil. O yüzden bende başka bir doktora danışmayı düşündüm. Fizik tedaviyi alacağım ama sırtımda duruş bozukluğundan oluşan ağrılar var onlara faydası olur, omzuma da fayda eder diye düşünüyorum. İlaçların kurum kapsamına girmemesi de ayrı bir facia, zorunlu kalırsam alacak gücüm var ama alamayan ne yapıyor. Bugün fizik bölümünde çok yaşlı hastalar gördüm sanırım o bölümde fazlaca ilaç karşılanmıyor, epey bir yakınma duydum, Allah yardımcısı olsun insanların, ilave para ödememek için devlete gidiyorlar çaresizlik çok fena.
RABBİM kalıcı şifa versin tez günde canım çok geçmiş olsunBende öyle düşündüm, omzumda kemikte bir sorun yok, kaslarda hafif bir ödem var, incitmekten yanlış kullanımdan olur dedi, öyle romatizma ya da eklem sıvısı gibi ciddi bir rahatsızlık değil. Ağrı var ve arkaya dönmüyor kolum ama çokta kısıtlayıcı değil. O yüzden bende başka bir doktora danışmayı düşündüm. Fizik tedaviyi alacağım ama sırtımda duruş bozukluğundan oluşan ağrılar var onlara faydası olur, omzuma da fayda eder diye düşünüyorum. İlaçların kurum kapsamına girmemesi de ayrı bir facia, zorunlu kalırsam alacak gücüm var ama alamayan ne yapıyor. Bugün fizik bölümünde çok yaşlı hastalar gördüm sanırım o bölümde fazlaca ilaç karşılanmıyor, epey bir yakınma duydum, Allah yardımcısı olsun insanların, ilave para ödememek için devlete gidiyorlar çaresizlik çok fena.
Şu anlık bal ve pekmez dönüşümlü veriyorum. Faydası oluyor elhamdülillahKış geldi ya cocuklara bağışıklık için ilaç ya da takviye edici gıda ya da bitkisel macun falan kullanıyor musunuz?
Kızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Çok geçmiş olsun inş çabuk toparlanırsınHiç birşey yapmadım hastaneye gittim çocuklara birsürü ilaç yazdı dr bana da covit belirtileri var artık test ile karantina yok dedi tüm vücudum ağrıyor emzirdigim için parol kullan dedi dinlenecekmişim birde
Herkese merhaba
Hayılrlı Cumalar
Bonus senin yavrular nasıl oldu
İlaçlarda durum gitgide zorlaşıyor, alerji raporum var o da ücretsiz kapsamından çıkmış, reçete başı ilave rapor parası ödüyorum. Liste her yıl değişiyor gitgide daha çok ilaç kurum kapsamından çıkıyor, büyük hastalıklarda işler çok zor, iş yerinde bir arkadaşımız var, kanser tedavisi görüyor devlet hastanesinde yatıyor şu an, bu ay dokuzbin lira ek ücret ödemişler ilaçlar için, ailesi kredi kullanıp duruyor, bugün bana yazılan ilaçlar yedibin tutuyor büyük paralar bunlar ya, Allah sonumuzu hayır etsin.RABBİM kalıcı şifa versin tez günde canım çok geçmiş olsun
İlaç parası da feciii durumu olmayan ne yapacak nasıl alacak bu nedir yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?