Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gözünaydın, sağlıkla gelsin inşallah

Büyük baya öksürüyor okula gitti küçük gitmedi tam düzelemedi ama önemli bişeyide yok gibi anlayamadım bu sefer bu nasıl hastalıktı böyle sağol sweet sen düzeldin mi?
Çok şükür iyiyim ben toparladım. Uzun sürüyor bu hastalıklar yeğenim de öyle 1 aya yakındır hasta bi türlü düzelmedi

Ohhh çok iyi maşallah

Öyle yapacağım mecburen, devletten fizik tedaviyi alacağım ama iğneler konusunda başka bir doktora danışacağım

Git canım mutlaka daha yeni kv hastalandı anjio yapılamaz dediler başka bir hastanede başka bir dr anjiosunu yaptı 1 ay arayla 2 kere.

Görüş farkı çok oluyor

Boyanır canım sayfalar var oralara bakarsan yapılışı oluyor

Geçmiş olsun canım

Çok şükür maşallah maşallah

Geçmiş olsun bence önce fizik tedavi dene. İğne hakkında pek olumlu yorum duymadım.

Daha senle randevulaşırsam
Kız sen bana yetismissindir kitap okurken bi güzel uyumuşum anam rüyamda da boş durmadım birsuru görücü gelmiş bana habire kahve yaptım bir de üstüne stres oldum yetismicek diye eşime koş yardıma gel dedim o da geldi rüyanın saçmalığı ama birebir yaşadım çok gerildim ya

Çok gecmiş olsun..Allah şifa versin

Hastalanmak artık ülkemizde lüks oldu canım kim ne derse desin.Eskiden avrupayla kıyaslanır sağlık ulaşılır imkânlarda denilirdi. 80tl ödediğimiz özel muayene şuan 350 tl olmuş. Çocuklarımı önemli sağlık sorunlarında özele götürürdüm bende giderdim devlet hastanelerinde iyi bakılmıyor çoğu zaman ama fiyatlar el vermiyor artık.Bana yanlış tanı katıldı 2 defa doğal olarak tedavide yanlış yapıldı.
Çok geçmiş olsun canım Allah' ım şifa versin..

İyi akşamlar hanımlar..
Kahvaltı faslı, ev toparlama, wc yıkama,bulaşık yıkama hepsi yapıldı.
evi süpürdüm.
Oğluma okuma yaptırdım.
Bebişin ilaçları çok uğraştırıyor içmek istemediği için onunla çok uğraşıyorum.
Lahmacun içi yoğurdum fırına gönderdik, çorba,ayran yaptım yendi.
Mutfak dağıldı henüz toplamadım.

Nane Limon Kabugu ATTRAENTE çok geçmiş olsun. ATTRAENTE eğer sıvı iğnelerindense 3 sene önce falan benim kvnin dizine yapılmıştı 1 tanesi 500 lira falandı o zaman ama hiç iyi gelmedi ödem yaptı dizi davul gibi şişti bir sürü de acı çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…