Geçmiş olsunbaşka bir doktora daha görünsen mi? Ciddi şeylerde başka bir görüş almak en iyisi
Kızlar gittim geldim doktora
Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür
Çok şükür iyiyim ben toparladım. Uzun sürüyor bu hastalıklar yeğenim de öyle 1 aya yakındır hasta bi türlü düzelmediBüyük baya öksürüyor okula gitti küçük gitmedi tam düzelemedi ama önemli bişeyide yok gibi anlayamadım bu sefer bu nasıl hastalıktı böyle sağol sweet sen düzeldin mi?
Ohhh çok iyi maşallahKızlar gittim geldim doktora
Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür
Öyle yapacağım mecburen, devletten fizik tedaviyi alacağım ama iğneler konusunda başka bir doktora danışacağım
Boyanır canım sayfalar var oralara bakarsan yapılışı oluyorKızlar bir şey sorcam. Hiç plastik boyayaniniz oldu mu? Mesela plastik çöp kovası ya da plastik sebzelik, dolap gibi..
Hepsini sabit aynı renge boyamak istiyorum alırken hep farklı renk almışım güzel durmuyor. Yenisini alsam eskisine yazık kırık değil bisey değil.
Akrilik boyayla boyaniyormus galiba ama yapan var mı?
Ne de olsa bir hafta kendi kendinle olmayacaksın sende haklısınCanım kendimleyim bugünEki Görüntüle 3159773
Geçmiş olsun canımHiç birşey yapmadım hastaneye gittim çocuklara birsürü ilaç yazdı dr bana da covit belirtileri var artık test ile karantina yok dedi tüm vücudum ağrıyor emzirdigim için parol kullan dedi dinlenecekmişim birde
Çok sevindim çok şükür canımKızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Civciv çok erken yapar işlerini yemeğiniOhoobende rutin isleri yaparken bir taraftan da senden haber bekliyordum
Çok şükür maşallah maşallahKızlar gittim geldim doktora
Herkese merhaba
Hayılrlı Cumalar
Akşam pazar koşturması, mutfak paklaması derken epey yoruldum bu sabahta hastanede fizik randevum vardı, omzumda kas ödemi varmış, omuz sendrromu dedi doktor. İki tane fiyatlarını aklmın almadığı iğne yazdı, sgk karşılamıyormuş canım sıkıldı biraz, bir ay sonra da fizik tedaviye başlayacakmışım bu arada başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Verdiği iğnelerin hem fiyatları çok yüksek hem de çok yan etkisi var bilemedim kafam karıştı. Bugün bir işte yapmadım bakalım yarına Allah kerim
Geçmiş olsun bence önce fizik tedavi dene. İğne hakkında pek olumlu yorum duymadım.Kafam karıştı iğne konusunda, toplamda iki iğne 7.000 civarı tutuyor ve bir sürü yan etkisi var, başka bir doktora daha danışacağım. Fizik tedaviyi alıp iğneleri es geçmemi söylüyor şu an kalbim :))
Kız sen bana yetismissindir kitap okurken bi güzel uyumuşumDaha senle randevulaşırsam
Çok şükür canım. İnşallah doktor da güzel şeyler söyler
Hadi gözün aydın
Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun
Ne güzel haber kukriş gözümüz aydın diyelim ❤
Çok teşekkür ederim kızlarÇok sevindim çok şükür canım
Ay gerçekten çok sevindim canımm Allah ım daha da iyi etsin inş.Kızlar tahlilimi aldım değerim yükselmiş yani hipo olmuşum demek ki tedavi yaramış daha doktor görmedi ama
Çok gecmiş olsun..Allah şifa versinHiç birşey yapmadım hastaneye gittim çocuklara birsürü ilaç yazdı dr bana da covit belirtileri var artık test ile karantina yok dedi tüm vücudum ağrıyor emzirdigim için parol kullan dedi dinlenecekmişim birde
Hastalanmak artık ülkemizde lüks oldu canım kim ne derse desin.Eskiden avrupayla kıyaslanır sağlık ulaşılır imkânlarda denilirdi.Herkese merhaba
Hayılrlı Cumalar
Akşam pazar koşturması, mutfak paklaması derken epey yoruldum bu sabahta hastanede fizik randevum vardı, omzumda kas ödemi varmış, omuz sendrromu dedi doktor. İki tane fiyatlarını aklmın almadığı iğne yazdı, sgk karşılamıyormuş canım sıkıldı biraz, bir ay sonra da fizik tedaviye başlayacakmışım bu arada başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Verdiği iğnelerin hem fiyatları çok yüksek hem de çok yan etkisi var bilemedim kafam karıştı. Bugün bir işte yapmadım bakalım yarına Allah kerim
Çok teşekkür ederim canım aminAy gerçekten çok sevindim canımm Allah ım daha da iyi etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?