golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Geçmiş olsun canımGünaydın gençler tatile bomba bir giriş yaptık iki çocuğum da hasta inşallah tatil sonuna kadar toparlarlar bari
Uzanırken bunu okumak beni gerdiÇılğın sonbahar temezliği başlasın
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın gençler tatile bomba bir giriş yaptık iki çocuğum da hasta inşallah tatil sonuna kadar toparlarlar bari
Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun kızlar çok sağolunUzanırken bunu okumak beni gerdi
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Dut mu üzüm mü pekmezi?Şu anlık bal ve pekmez dönüşümlü veriyorum. Faydası oluyor elhamdülillah
Pizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunüAksama ne yemek var bana da fikir olsun son çare makarna
Bizde makarna patates yemeği bilerek yaptım antibiyotik kullanıyorlar malum bağırsaklarAksama ne yemek var bana da fikir olsun son çare makarna
Bi temiz don getireydin bariGünaydın kızlar bugün çok iş var ve ben daha başlamadım..
JES gri olmuş tek ayak cezası yaziyo o ne kız yeni mi çıktı
Gel gitme jesiko orası karıştı resmen açık açık söylüyor kadın kıskanıyor diyeKendimi banlabdigim konuya atmamak icin zor tutuyorumbeni baglayin
Paylas bacim sen yaGel gitme jesiko orası karıştı resmen açık açık söylüyor kadın kıskanıyor diyeyarın kocamın doğum günü profilimde paylaşacam bak yok olma
Omru uzun saglikli olsun inşallahPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Kız yok ne paylaşması Allah korusunPaylas bacim sen yaaslimda benim orda demek istedigim başkaydı ne bileyim samimiyetsiz tiplere laf ettim
Aferin paylaşma cok sacma cunkuKız yok ne paylaşması Allah korusun
Bende dünden kalan patates oturtması ve cacık varAksama ne yemek var bana da fikir olsun son çare makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?